Kuva: Istockphoto
Espanjan parhaat golfkentät

Espanja on erinomainen golfloman kohde – näin löydät maan parhaat golfkentät

Golfia ja aurinkoa – näin löydät sinulle sopivan kentän.

Euroopan suosituin golflomakohde

Espanja on koko Euroopan suosituin golfmatkailijoiden kohdemaa. Erityisesti Aurinkorannikko ja Kanariansaaret vetävät golfaajia puoleensa. Ympärivuotisten kenttien runsas tarjonta ja kohtuulliset hinnat tekevät molemmista houkuttavia lomailupaikkoja.

Koko Espanjassa on kaikkiaan yli 500 golfkenttää, joten valinnanvaraa löytyy niin taitotasojen kuin maisemienkin suhteen aivan laidasta laitaan. Kaikkein eniten kenttiä löytyy Andalusian aurinkoiselta rannikkoalueelta, jossa valittavana on yli sata kohdetta.

Rannikkoalueiden lisäksi suurkaupungeista etenkin Madridin ja Barcelonan ympäristöissä on runsas kenttätarjonta, ja esimerkiksi työmatkallakin on helppo piipahtaa pelaamassa kierros tai kaksi kaupungista käsin.

Kenttävaihtoehtoja eri puolilta maata voit tutkia Espanjan kuninkaallisen golfliiton hakukoneen avulla. Suosituimmille kentille kannattaa tehdä varaus jo ennen matkaa, jotta varmasti pääset pelaamaan haluamanasi aikana.

Costa del Solin aurinkoiset kentät

Espanjan Aurinkorannikon ilmasto on golffarille ihanteellinen. Erityisesti Fuengirolan ympäristö tunnetaan golftarjonnastaan, mutta hienoja golfmaisemia löytyy koko rannikon pituudelta.

Monet Aurinkorannikon resorteista tarjoavat majoitusta aivan viheriöiden kupeessa, mutta jos majoitut mieluummin toisaalla, on hotellien ja huviloiden tarjonta alueella erittäin laaja. Perille pääsee suoralla lennolla Helsingistä Málagaan.

>> Lue lisää: Golfaajan Costa del Sol – parhaat vinkit viheriöille

Pallon perässä Kanariansaarille

Talvikauden suosikkikohteet Kanariansaarilla vetävät joka vuosi tuhansia suomalaisia mailat kainalossa etelän lämmöstä nauttimaan – monelle golfloma Kanarialla on jokavuotinen rutiini, joka katkaisee mukavasti talven pakkaset.

Etenkin Teneriffan ja Gran Canarian saaret soveltuvat hyvin golfharrastajalle. Molemmat alueet kylpevät auringossa juuri silloin, kun Suomen sää on kylmimmillään.

>> Lue lisää: Kymmenen kenttää Kanarialla
>> Lue lisää: Gran Canarian golfkentät

Tältä näyttää golfmatka Espanjassa

>> Lue lisätietoa golflomista Espanjassa!

Teksti: Riikka Krenn
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 27.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 3,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia