Rantapallo

Etsi matkoja helposti sovelluksella!

Haetaan matkoja...

Suomalaiset rakastavat rantalomia

Suomalaiset ovat suuria rantalomailun ystäviä, eikä ihme. Kun kotimaan ilmasto ei aina anna parastaan, on mukava lähteä nauttimaan etelän aurinkoon.

Rennolla rantalomalla arkihuolet unohtuvat, ja pääset nauttimaan lämmöstä, uimisesta ja ranta-aktiviteeteista. Valmismatkalla sekä lennot että hotelli ovat samalla varauksella, joten sopivan matkan löydyttyä erillisiä lisävarauksia ei tarvita.

Suosituimpia maita rantaloman viettoon ovat Välimeren maat Espanja, Kreikka, Turkki, Italia, Rodos ja Kroatia. Kaukokohteista suosituin maa on Thaimaa.

Suosittuja rantalomakohteita ovat esim. Kreeta, Rodos, Alanya, Antalya, Mallorca, Malaga. Talvella kun Välimeren kohteet eivät tarjoa niin takuuvarmaa lämpöä, moni suuntaa kohti Kanariaa, Dubaita tai Thaimaa, joista suosittuja kohteita on esim. Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote, Dubai ja Phuket.

Jokaisella kohteella on omat erityispiirteensä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Rantalomakohteiden vertailu auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lomakohteen.