Málaga on Aurinkorannikon kaunis pääkaupunki

Etelä-Espanjan Málaga on sekä kulttuurikaupunki että rantakohde. Lue Rantapallon kohdeopas ja suunnittele oma lomasi.

Kuva: Shutterstock
Halvat lennot Málagaan

Halvat lennot Málagaan

Málagan lennot

Halvin aika lentää:
Marras–helmikuu
Halvin aika varata lennot:
Kaksi kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Kesä–elokuu
Halvimmat lennot:
140 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair ja Norwegian
Lentokentän etäisyys keskustasta:
15 km
IATA-tunnus:
AGB

Espanjan suosikkikohteessa Málagassa paistaa aurinko vuoden ympäri ja kohde sopii niin omatoimi- kuin pakettimatkaajalle.

Näin Löydät halvat lennot Málagaan

Halvin aika lentää Málagaan on talvi. Edullisimmat lennot ovat saatavilla marraskuusta helmikuulle joulun pyhäpäiviä ja uudenvuoden juhlaa lukuun ottamatta. Eniten lennoista joutuu maksamaan kesäkuukausina, kun lomailijat suuntaavat Málagaan.

Viikonpäivien merkitys Málagan lennoille on pieni, sillä lennot voi löytää edulliseen hintaan niin maanantaille, keskiviikolle kuin lauantaillekin. Viime hetken tarjouksilla tai äkkilähdöillä voi saada todella edulliset liput. Jos loman ajankohtaa ei voi siirtää tarjouksien mukaan, kannattaa pelata varman päälle ja varata lennot vähintään 50 päivää ennen lentoa. Lippujen hinnat kallistuvat merkittävästi tultaessa lähemmäksi lentoajankohtaa.

Lentotarjonta Suomesta

Finnair, Norwegian ja SAS operoivat säännöllisesti suoria lentoja Suomesta Málagaan. Málagaan tehdään myös pakettimatkoja Suomesta – useimmin valmismatkat suuntautuvat kuitenkin Aurinkorannikon lomakyliin.

Koneenvaihdolliset lennot eivät ole edullisia lentoja metsästävän matkailijan kannalta kannattavia, sillä halvin tapa matkustaa Helsingistä Málagaan on suorilla lennoilla. Halvimmillaan Norwegianin tarjouslennot saa noin 120 eurolla. Huomioi kuitenkin, että halpalentoyhtiön tarjoushintaisiin lentoihin sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat kymmeneen kiloon saakka.

Helppo tapa etsiä eri lentoyhtiöiden halvimmat lennot samasta paikasta on Rantapallon lentohaku.

Saapuminen Málagaan

Lentoaika Helsingistä Málagaan on noin viisi tuntia. Málagan lentokenttä Pablo Ruiz Picasso sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on helppo liikkua vuokra-autolla, bussilla, junalla tai taksilla. Varaudu jonoihin jos vuokraat auton lentokentältä.

Kuva: Shutterstock

Päivitetty: 24.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 votes, average: 4,18 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia