Golfaus Espanjassa

Golfloma auringossa – esittelyssä Gran Canarian kentät

Rantapallon esittelyssä seitsemän kenttää Gran Canarialla.

Pallon perässä aurinkoon

Talviloma Kanarialla kuuluu monen golfin harrastajan vuosittaisiin rutiineihin. Innokkaimmat suuntaavat etelään useammankin kerran. Gran Canarialla kausi ei lopu kesken, vaan pelaamaan pääsee ympäri vuoden.

Vuonna 2013 IAGTO (International Association of Golf Tour Operators) palkitsi Gran Canarian Euroopan parhaana golf-kohteena. Saaren golf-kentät sijaitsevat lyhyen matkan päässä toisistaan, joten yhdellä golf-lomalla pääsee pelaamaan vaikka useammallakin viheriöllä.

Rantapallon esittelyssä seitsemän golfkenttää Gran Canarialta – valitse omasi ja varaa äkkilähtö aurinkoon vaikka heti!

1. Real Club de Golf de Las Palmas (Bandama Golf Club)

Tämä vuonna 1891 perustettu kuninkaallinen golfkerho on koko Espanjan vanhin. Virallinen nimi on Real Club de Golf de Las Palmas, mutta paikka tunnetaan paremmin Bandama Golf Clubina ja tällä nimellä se on merkitty myös tienviittoihin ja moniin karttoihin.

Maisemat Bandaman viheriöiltä ovat upeat, siellä klubi sijaitsee vanhan tulivuoren kraatterin reunalla.

Lue lisää: www.realclubdegolfdelaspalmas.com

2. Maspalomas Golf

Maspalomas Golfin sijainti hiekkadyynien kupeessa lähellä kaikkia etelärannikon turistikohteita on matkailijalle mainio.

Voit valita majoituksen lähiseudun laajasta tarjonnasta ja matka viheriölle ei ole koskaan pitkä. Tuulahdukset mereltä pitävät ilman raikkaana helteisinäkin päivinä.

Lue lisää: www.maspalomasgolf.net

3. El Cortijo Club de Campo

Täällä pelataan golfia kirjaimellisesti palmujen keskellä. El Cortijon alueella on yli 600 palmupuuta. Sijainti saaren länsiosassa hieman Las Palmasin ulkopuolella tarkoittaa hienoista ajomatkaa etelärannikon rantakohteista, mutta jos majoitut Las Palmasissa, kuuden kilometrin matka kaupungin keskustasta on vain kivenheitto.

Lue lisää: www.elcortijo.es

4. Salobre Golf & Resort

Salobren 36-reikäinen kenttä tarjoaa vaihtelua kaikentasoisille pelaajille ja täällä viihtyvät myös vaativammat pelaajat. Resort-tyyppisessä golfkeskuksessa on myös laadukas majoitustarjonta ja yöpyminen aivan viheriöiden tuntumassa on helppoa.

Lue lisää: www.salobregolfresort.com

5. Meloneras Golf

Melonerasissa pelaaja voi valita maisemansa: kenttä on jaettu kahteen yhdeksän reiän kokonaisuuteen, joista toisen maisemaa hallitsevat vuoret ja toinen vie pelaajat aivan meren äärelle.

Lue lisää: www.lopesan.com/en/hotels-and-resorts.html

6. Anfi Tauro Golf

Anfi Tauron golfkenttä on syntynyt tunnetun arkkitehtikolmikon Haggen, Smelegin ja Barilin yhteistyön tuloksena. Täällä pelataan merimaisemissa ja Valle de Tauron näkymiä ihaillen.

Lue lisää: www.anfi.com

7. Las Palmeras Golf Sport Urban Resort

Las Palmerasissa pelataan nimensä mukaan urbaaniympäristössä. Paikka sopii hyvin Las Palmasin kaupunkilomailijoille. Tai vaikkapa matkaseurueille, joiden kaikki jäsenet eivät viihdy viheriöillä: golfaajat voivat viettää päivän pelaten ja muut Las Palmasin rannoilla tai ostoskeskuksissa.

Lue lisää: www.laspalmerasgolf.es

Lisätietoa golfista Gran Canarialla: www.grancanariagolf.com

Kuva: Flickr / Álvaro Suárez Ruibal

Päivitetty: 24.10.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 votes, average: 4,29 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia