Hyppää sisältöön

Tietoa Rantapallosta

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut sekä monipuoliset matkahaut.

Rantapallo on Suomen suosituin matkailumedia

Tarjoamme sinulle helposti kaiken tiedon, mitä tarvitset unelmiesi loman suunnitteluun ja matkahaaveiden toteuttamiseen. Sen lisäksi löydät meidän kauttamme parhaan matkan – etsit sitten valmismatkaa tai halvimpia lentoja ja parasta majoitusdiiliä.

Rantapallo on Suomen suurin matkailumedia, minkä lisäksi olemme tehneet käyttäjillemme Suomen parhaan äkkilähtöhaun. Vuonna 2007 perustettu sivusto yhdistääkin median ja hakupalvelut tavalla, joka takaa, että matkailija löytää kaiken tarvitsemansa matkaan liittyvän yhdestä paikasta: Rantapallosta. Oli kyseessä sitten perinteinen pakettimatka aurinkoon tai omatoimiloma kotimaassa, me kerromme parhaat vinkit.

Matkailumedia pitää huolen, että suomalaismatkailijat saavat matkakohteista tarvitsemansa tiedon suomeksi. Matkaoppaiden lisäksi toimitus tarjoaa vinkkejä ja ideoita niin kohteen valintaan kuin matkalla vastaan tuleviin käytännön asioihinkin, minkä lisäksi Rantapallo pitää lukijat ajan tasalla myös viimeisimmistä matkailu-uutisista.

Äkkilähdöt yhdistää kaikkien suurten Suomessa toimivien matkanjärjestäjien matkatarjonnan samalle listalle, ja palvelun avulla matkoja voi helposti vertailla omien hakukriteerien mukaan. Äkkilähdöissä voi vertailla matkoja esimerkiksi kohteen, matkan keston ja ajankohdan, kohteen lämpötilan sekä matkanjärjestäjän perusteella. 

Äkkilähdöissä voi etsiä nimen mukaisesti viime hetken matkoja esimerkiksi jo seuraavalle päivälle, mutta myös tuleville viikoille. 

Rantapallon sivuilla on äkkilähdöt-haun lisäksi myös lomahaku, lentohaku ja hotellihaku, jotka auttavat matkavalmisteluissa. 

Henkilöstö

Rantapallon toimitusjohtaja ja omistaja on Jani Uljas, joka on myös sivuston perustaja. Päätoimittajana toimii Inka Khanji. Toimitus koostuu päätoimittajan lisäksi freelancereista, jotka toimivat maailmalta käsin. Sivuston kaupallinen johtaja on Milla Himberg.

Rantapallon kävijämäärät ja kävijäprofiili

Suomalaismatkailijat ovat tehneet Rantapallosta maan suurimman matkailusivuston: yli 500 000 ihmistä käy Rantapallon sivuilla joka kuukausi.

Vuonna 2007 perustetun sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Rantapallo Oy.

Lähetä meille palautetta sähköpostilla info(a)rantapallo.fi.

Lisätietoa
Rantapallon toimitus
Mainostaminen Rantapallossa
Käyttöehdot
Tietosuojaseloste