hero taustakuva

Rantapallo.fi on Suomen suurin matkailumedia. Kuluttajalle sivusto tarjoaa muun muassa loistavan mahdollisuuden etsiä tietoa matkakohteita ja vertailla matkojen hintoja. Palvelusta löytyy erilaisten matkahakujen lisäksi matkailuartikkeleita, kohdevinkkejä, keskusteluita ja paljon suosittuja matkabloggaajia. Rantapallo on vahvasti läsnä myös sosiaalisessa mediassa. Mainostajalle Rantapallo on erinomainen media matkustamisesta kiinnostuneen kohderyhmän tavoittamiseen.

Kävijäprofiili

Rantapallon tyypillinen käyttäjä on noin 40-vuotias kaupungissa asuva nainen. Lapsiperheitä on 41%. Käyttäjistä 32% on käynyt Rantapallossa viimeisen 7 päivän aikana. Jopa 83 % aikoo lomailla ulkomailla seuraavan vuoden aikana, ja kävijät käyttävät 83% enemmän rahaa matkoihin muuhun väestöön verrattuna.

Rantalomien, kaupunkilomien ja risteilyiden lisäksi kävijät ovat kiinnostuneita kotimaan matkailusta, ruoasta ja ruoanlaitosta sekä viineistä.

Rantapallon käyttäjät käyttävät ylimääräistä rahaa lomamatkojen lisäksi erityisesti ulkona syömiseen ja juomiseen sekä kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen.

Tunnusluvut

302 000 matkailusta kiinnostunutta suomalaista vierailee sivulla joka viikko 

Suurin osa kävijöistä käy Rantapallossa silloin, kun on hankkimassa matkaa ​

Rantapalloon tullaan, syyt (TOP3)​:

  1. Saamaan inspiraatiota ideoita tulevaan matkaan ​
  2. Lukemaan kohteesta johon aikoo matkustaa​
  3. Katsomaan äkkilähtötarjouksia ​

Enemmistö käy Rantapallossa vähintään kerran viikossa tai useammin ​

Rantapallosta haetaan erityisesti käytännön matkavinkkejä

Rantapallo on tärkein yksittäinen media matkasuunnitelmia tehtäessä​

75% mobiilikäyttöä
25% desktopkäyttöä

Mainostamismahdollisuudet

Rantapallolla merkittävä rooli tiedon lähteenä matkaa suunniteltaessa. Mainonnan teho on Suomen suosituimmassa matkailumediassa erinomainen, sillä kävijät saadaan kiinni juuri oikealla hetkellä. Rantapallon kävijät ovat ostovoimaisia kuluttajia, jotka käyttävät selvästi eniten rahaa matkailuun.

Rantapallo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet mainostajille. Bannerinäkyvyyttä voidaan tarvittaessa kohdentaa hyvinkin tarkasti ja myös spesiaalit mainospaikat sekä Rich Media-ratkaisut onnistuvat. Tämän lisäksi Rantapallossa onnistuu mm. räätälöidyt teemasivut, liidien kerääminen, brändätyt uutiskirjeet, advertoriaalit, tutkimukset, kyselyt, brändätyt kilpailut ja testit, sosiaalisen median ja blogiyhteistyöt. Useimpien mainosratkaisujen ostaminen myös ohjelmallisesti on mahdollista. Mikäli sopivaa valmista ratkaisua ei löydy, niin räätälöidään se yhdessä.

Esimerkkejä menestyneistä mainostajista ja kampanjatuotteista:
Matkanjärjestäjät, lentoyhtiöt, hotelliketjut, autonvuokrausyritykset, risteilyt ja varustamot, valtioiden kulttuuri- ja matkailutoimistot, kotimaan kaupungit ja tapahtumat, lääkkeet ja rokotteet, matkalaukut,  aurinkolasit, aurinkorasvat, uima-asut, matkavakuutukset, lainat ja kulutusluotot, säästäminen, viinit, oluet, elintarvikkeet jne

Aineisto-ohjeet ja materiaalien toimitus

Tarkemmat aineisto-ohjeet desktopille ja mobiilille 
Materiaalien toimituksen aikataulu: 3 arkipäivää ennen kampanjan alkua
Materiaalien toimitus: digimainonta(at)almamedia.fi

Hinnasto

Rantapallon display-mainospaikkojen hinnoittelun löydät Skuupista. Sisältömarkkinoinnin ja uutiskirjeiden hinnoista olethan yhteydessä myyntiin. 

Yhteystiedot

Rantapallon myynnin yhteystiedot löydät Skuupista.

Rantapallo Oy
Alvar Aallon katu 3C
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2297415-6