Hyppää sisältöön

Rantapallon vastuullisuus ja eettinen ohjeistus

Rantapallo-matkailumedia

Matkailumediana Rantapallo edistää suomalaisten matkailua ja matkailutoimialan hyvinvointia Suomessa.

Rantapallossa tärkeintä on tarjota suomalaisille matkailijoille ajantasaista ja tarkistettua tietoa, johon matkailijat voivat luottaa matkasuunnitelmia tehdessä ja matkailuvinkkejä poimiessa. 

Rantapallo ei toimi julkisen sanan neuvoston alaisena mediana, mutta toimittajat ovat työssään sitoutuneet journalistin ohjeisiin ja ylläpitävät yleistä hyvää journalistista tapaa. Toimituksen omat artikkelit kirjoitetaan aina journalistin ohjeiden mukaisesti. Samat toimittajat kirjoittavat myös Rantapallossa julkaistavat kaupalliset artikkelit.

Hyvän journalistisen tavan mukaisesti juttujen ja kuvien lähteet sekä artikkelien taustahaastateltavat merkitään asianmukaisesti kunkin julkaisun yhteyteen.

Rantapallossa julkaistavat kaupalliset artikkelit ja muu kaupallinen sisältö merkitään selvästi niin, että se erottuu toimituksen omasta sisällöstä. Mainos, ilmoitus tai kaupallinen yhteistyö -merkintä on aina mainittu toimituksen päätäntävallan ulkopuolelta tulevan kaupallisen sisällön yhteydessä. 

Sivustolla käytettävät fontit ja kontrastit on valittu selkeyden ja saavutettavuuden perusteella.

Huomasitko asiavirheen tai vanhentunutta tietoa? Ole yhteydessä toimitus(a)rantapallo.fi.

Rantapallon hakupalvelut

Rantapallon hakupalveluissa mukana olevat yhteistyökumppanit on valittu tarkoin ja Rantapallon henkilökunta on henkilökohtaisesti tavannut jokaisen mukana olevan kumppanin edustajan. 

Mukaan on valittu luotettavia matkailualan toimijoita, jotka tarjoavat suomalaismatkailijoille järkeviä matkoja.

Palautetta hakupalveluista? Lähetä viestiä osoitteeseen info(a)rantapallo.fi.