Hyppää sisältöön

Inka Khanji

Inka on työskennellyt matkailuun erikoistuneena toimittajana yli kymmenen vuoden ajan ja matkaillut noin 50 maassa.  

Rantapallon lisäksi Inka on kirjoittanut muun muassa matkailulehti Mondoon, Iltalehteen ja Pallontallaajiin. Lisäksi Inka kirjoitti palkittua Archie gone Lebanon -matkailublogia kymmenen vuoden ajan.

Matkailijana Inka satsaa kokemuksiin ja majoitukseen, ja nauttii erityisesti aktiivielämyksistä. Suosikkihetket ovat yleensä niitä, kun pitkän vaelluksen jälkeen saapuu viimein reissun parhaalle maisemapaikalle ja voi vain istahtaa näkymän äärelle. Myös kaupunkilomat, automatkat ja paikalliskulttuuriin uppoutuminen houkuttavat. Kotimaassa suosikkipaikat ovat Koli ja Saana, mutta matkat kotikonnuille Ouluun sykähdyttävät aina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkailun vastuullisuus sekä maata pitkin matkailun mahdollisuudet ovat tärkeitä Inkalle, ja työssään Rantapallossa hän pyrkii löytämään kestäviä tapoja nauttia maailman matkakohteista. 

Viime vuosina aktiivimatkailun ja perhematkailun yhdistäminen on tehnyt vapaa-ajan matkoista entistä elämyksellisempiä.

Inka on työskennellyt Rantapallossa vuodesta 2014 lähtien ensin sisällöntuottajana sekä sisältöpäällikkönä ja vuodesta 2023 alkaen päätoimittajana. Suurin motivaatio työssä on auttaa suomalaisia toteuttamaan matkailu-unelmiaan tuomalla matkailijoille tietoa kohteista ja vinkkejä matkailuun.