Hyppää sisältöön

Näin baari-ilta päättyy Espanjassa – tässä vaihtoehto nakkikioskille

  • Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 14.09.2023
Jos haluat toimia Espanjan-matkalla kuten paikalliset, suuntaa baari-illan jälkeen churroille.

Makeita herkkuja keskellä yötä

Kumman sinä valitsisit pitkäksi venyneen baari-illan päätteeksi: suolaisen vai makean ruoan?

Suomalaisten perinne nautiskella suolaista roskaruokaa yön pikkutunteina ei ole tavanomainen kaikkialla Euroopassa. Jo Espanjassa törmää täysin erilaiseen tapaan: paikalliset herkuttelevat baarin jälkeen makealla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos haluat olla lomallasi kuin aito espanjalainen, suuntaa nakkikioskin sijaan churroja myyville kojuille.

Munkkitaikinasta uppopaistamalla valmistettuja pitkiä sokerikuorrutteisia taikinatankoja on tapana syödä sellaisenaan tai dipata herkulliseen sulaan suklaaseen.

Espanjalaiskaupungeissa on tavallisesti useita churropaikkoja, jotka ovat avoinna myöhään yöhön ja palvelevat baareista kotiin palaavia asiakkaita.

>> Katso espanjalaisten churrojen resepti ja valmista herkkuja kotona!

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mallorcan parhaat rannat

Näin löydät Mallorcan parhaat rannat – 10 suositusta

Suklaalähde

Tältä näyttää Tallink Siljan uudistunut buffet – tarjolla yli 100 ruokalajia

Cap de Formentorin majakka

Mallorcan upeimmalle maisemapaikalle johtaa hengästyttävä tie – kesällä voimassa tiukat rajoitukset

Madridin kiinnostavimmat nähtävyydet – 11 kohdetta, joissa kannattaa vierailla loman aikana

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja