Näin baari-ilta päättyy Espanjassa – tässä vaihtoehto nakkikioskille
Shutterstock
Ruoka ja juomat
Makeita herkkuja keskellä yötä
Kumman sinä valitsisit pitkäksi venyneen baari-illan päätteeksi: suolaisen vai makean ruoan?
Suomalaisten perinne nautiskella suolaista roskaruokaa yön pikkutunteina ei ole tavanomainen kaikkialla Euroopassa. Jo Espanjassa törmää täysin erilaiseen tapaan: paikalliset herkuttelevat baarin jälkeen makealla.
Jos haluat olla lomallasi kuin aito espanjalainen, suuntaa nakkikioskin sijaan churroja myyville kojuille.
Munkkitaikinasta uppopaistamalla valmistettuja pitkiä sokerikuorrutteisia taikinatankoja on tapana syödä sellaisenaan tai dipata herkulliseen sulaan suklaaseen.
Espanjalaiskaupungeissa on tavallisesti useita churropaikkoja, jotka ovat avoinna myöhään yöhön ja palvelevat baareista kotiin palaavia asiakkaita.
>> Katso espanjalaisten churrojen resepti ja valmista herkkuja kotona!
Aiheeseen liittyvät artikkelit
Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja
Kannattaako Kanarialle lähteä pakettimatkalla vai omatoimisesti? Katso kumpi sopii sinulle
Miten valita sopiva lomakohde Gran Canarialla? Esittelyssä 10 suosittua vaihtoehtoa
Espanjalaisen ruoan ABC – lue tästä, millaisia herkkuja löydät lomalla
Koska on paras aika matkustaa Kanarialle? Tällainen on suosittujen saarten ilmasto
Minne syömään Kuopiossa? 18 ravintolaa, jotka kannattaa painaa mieleen
Mallorcan ilmasto ja sää – milloin on paras aika matkustaa?
Espanjaan voi matkustaa ympäri vuoden – katso kohdevinkit jokaiselle kuukaudelle
Näin tilaat tapaksia Espanjassa – matkailijan ohjeet ja 20 suosittua annosta