Näin baari-ilta päättyy Espanjassa – tässä vaihtoehto nakkikioskille

Makeita herkkuja keskellä yötä
Kumman sinä valitsisit pitkäksi venyneen baari-illan päätteeksi: suolaisen vai makean ruoan?
Suomalaisten perinne nautiskella suolaista roskaruokaa baari-illan päätteeksi ei ole tavanomainen kaikkialla Euroopassa, sillä jo Espanjan-lomalla törmää täysin erilaiseen tapaan: suolaisen sijaan paikalliset herkuttelevat yön pimeinä tunteina makealla. Jos siis haluat olla lomallasi kuin aito espanjalainen, suuntaa nakkikioskin sijaan churroja myyville kojuille.
Munkkitaikinasta uppopaistamalla valmistettuja pitkiä sokerikuorrutteisia taikinatankoja on tapana dipata herkulliseen sulaan suklaaseen, mikä kieltämättä voi tuntua melko erikoiselta kostean illan päätteeksi.
Espanjalaiskaupungeissa on tavallisesti useita churropaikkoja, jotka ovat avoinna myöhään yöhön ja palvelevat baareista kotiin palaavia asiakkaita myös yön pikkutunteina.
>> Katso espanjalaisten churrojen resepti ja valmista herkkuja kotona!
Kuva: Flickr / Wei Hang Chua
Lue kommentit (0) Jätä kommentti