Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Näin baari-ilta päättyy Espanjassa – tässä vaihtoehto nakkikioskille

Flickr / Wei Hang Chua artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Jos haluat toimia Espanjan-matkalla kuten paikalliset, suuntaa baari-illan jälkeen churroille.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 10.09.2016
facebook   whatsapp

Makeita herkkuja keskellä yötä

Kumman sinä valitsisit pitkäksi venyneen baari-illan päätteeksi: suolaisen vai makean ruoan?

Suomalaisten perinne nautiskella suolaista roskaruokaa baari-illan päätteeksi ei ole tavanomainen kaikkialla Euroopassa, sillä jo Espanjan-lomalla törmää täysin erilaiseen tapaan: suolaisen sijaan paikalliset herkuttelevat yön pimeinä tunteina makealla. Jos siis haluat olla lomallasi kuin aito espanjalainen, suuntaa nakkikioskin sijaan churroja myyville kojuille.

Munkkitaikinasta uppopaistamalla valmistettuja pitkiä sokerikuorrutteisia taikinatankoja on tapana dipata herkulliseen sulaan suklaaseen, mikä kieltämättä voi tuntua melko erikoiselta kostean illan päätteeksi.

Espanjalaiskaupungeissa on tavallisesti useita churropaikkoja, jotka ovat avoinna myöhään yöhön ja palvelevat baareista kotiin palaavia asiakkaita myös yön pikkutunteina.

>> Katso espanjalaisten churrojen resepti ja valmista herkkuja kotona!

Kuva: Flickr / Wei Hang Chua

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.