Näin baari-ilta päättyy Espanjassa – tässä vaihtoehto nakkikioskille
Matkoja kohteeseen Espanja
Makeita herkkuja keskellä yötä
Kumman sinä valitsisit pitkäksi venyneen baari-illan päätteeksi: suolaisen vai makean ruoan?
Suomalaisten perinne nautiskella suolaista roskaruokaa yön pikkutunteina ei ole tavanomainen kaikkialla Euroopassa. Jo Espanjassa törmää täysin erilaiseen tapaan: paikalliset herkuttelevat baarin jälkeen makealla.
Jos haluat olla lomallasi kuin aito espanjalainen, suuntaa nakkikioskin sijaan churroja myyville kojuille.
Munkkitaikinasta uppopaistamalla valmistettuja pitkiä sokerikuorrutteisia taikinatankoja on tapana syödä sellaisenaan tai dipata herkulliseen sulaan suklaaseen.
Espanjalaiskaupungeissa on tavallisesti useita churropaikkoja, jotka ovat avoinna myöhään yöhön ja palvelevat baareista kotiin palaavia asiakkaita.
>> Katso espanjalaisten churrojen resepti ja valmista herkkuja kotona!
Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää