Resepti: herkulliset espanjalaiset churrot
Ihastuitko matkoillasi espanjalaisiin churroihin? Katso tästä resepti ja kokeile näiden mehevien herkkujen tekemistä kotona!
Herkulliset churrot
2,5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl vettä
1 tl öljyä
Ripaus suolaa
Oliiviöljyä
Sokeria
1. Lisää vesi, suola ja teelusikallinen öljyä kattilaan ja anna kiehua.
2. Lisää jauhot kiehuvaan veteen nopeasti ja sekoita voimakkaasti kunnes seoksesta muodostuu paksu mutta pehmeä taikina. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.
3. Aja jäähtynyt taikina donitsipursottimen läpi ja muotoile churrot.
4. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja uppopaista churrot erittäin kuumassa öljyssä kullankeltaiseksi.
5. Ripottele päälle sokeria ja tarjoile lämpimänä.
Lähde: Spain.info
Aiheeseen liittyvät artikkelit
Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja
Kuopion ravintolat – 18 vinkkiä, joiden joukosta löydät sopivan vaihtoehdon
Ihastuitko tapaksiin Espanjassa? Näin voit kokea saman Suomessa
Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit
Millaisissa oloissa lentokoneruoka valmistuu? Tältä näyttää Turkish Airlinesin keittiössä
Herkuttele Madeiran paikallisherkuilla – viisi ruokaa, joita on maistettava
Näin selviät kunnialla kreikkalaisen tavernan salaisesta etiketistä – 8 nopeaa vinkkiä
10 yököttävää makua, joita voit maistaa maailmalla – paitsi yhtä, joka on kielletty lailla
Selitys yleiselle hotellitermille: mitä mannermainen aamiainen tarkoittaa ja mistä sen nimi tulee?