hero taustakuva

Kanarian härski salaisuus: suomalaisten suosima lomakohde houkuttelee turisteja seksihotelleilla ja parinvaihtoklubeilla

Istockphoto artikkelin kuva
Rantalomat
Tiesitkö, mitkä Gran Canarian lomakohteet kuhisevat seksituristeja ja parinvaihtajia?
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 05.01.2018
facebook   whatsapp

Seksiä ja parinvaihtoa Kanarialla

Gran Canaria on todellinen talviklassikko, joka on kaikenlaisten matkailijoiden suosiossa lapsiperheistä eläkeläisiin ja nuorisoporukoihin. Tiesitkö, että saaren ykköskohteisiin kuuluva Playa del Ingles ja naapurikohde Maspalomas ovat hieman yllättäen myös tunnettuja seksiturismikeskittymiä?

Playa del Inglesin ostoskeskuksista löytyy useampia parinvaihtobileisiin erikoistuneita swingers-klubeja, joissa kävijät harrastavat seksiä muidenkin kuin omien puolisoidensa kanssa. Myös sinkut voivat osallistua tapahtumiin.

Playa del Inglesin hotellitarjontaa silmäillessä vastaan tulee jopa swingers only -merkinnällä varustettuja majapaikkoja. Kyseiset hotellit on suunnattu pariskunnille ja sinkuille, jotka etsivät kohteesta seksiseuraa. Tunnetuimpia parinvaihtohotelleja ovat Maspalomasissa sijaitsevat Venus Resort ja La Mirage Swingers Complex.

Kysyntää näille huveille näyttää lomakohteesta löytyvän. Monet parinvaihdosta kiinnostuneet pariskunnat suuntaavat seksilomalle ulkomaille nimenomaan siksi, että omassa kotikaupungissa tai kotimaassa rohkeisiin tapahtumiin osallistuminen tuntuu kiusalliselta.

Playa del Ingles on myös seksuaalivähemmistöjen suosiossa, ja kaupungin lukuisten homobaarien lisäksi myös parinvaihtobileissä voi löytää homo- tai lesboseuraa.

Klubien ulkopuolisista kohtauspaikoista suosituin lienee Maspalomasin hiekkadyynialue. Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä ei sovi kaikilta osin perhekohteeksi – erityisesti kioski numero neljän taakse levittäytyvä alue tunnetaan yleisenä seuranhakupaikkana, jossa harrastetaan jopa seksiä.

Mahdollisia dyynikohtaamisia lukuun ottamatta Gran Canarian seksiturismi ei juuri häiritse tavallista rantalomailijaa. Parinvaihtosessioita järjestetään niille omistetuissa yökerhoissa ja hotelleissa, joten ilmiön ei tarvitse pelätä hyppivän silmille.

Suomalaisetkin kokeilevat parinvaihtoa

Brittilehti The Sun kertoo yhä useampien brittituristien suuntaavan Gran Canarialle nimenomaan seksilomalle. Seuraa haetaan jo ennen matkaa verkosta löytyvien foorumien kautta.

Monet seksituristit hyödyntävät valmiina ostettavia palveluita, kuten opastettuja kierroksia Gran Canarian seksiklubeille ja rannoille, joilla voi löytää samanhenkistä seuraa. Brittisivuston mukaan turisteille on tarjolla jopa lemmiskelyä varten tarkoitettuja veneretkiä.

Suomalaisetkaan eivät ujostele rohkeita kokeiluja rantalomalla. Matkailusivusto Kanaria24.com teki vuonna 2014 reportaasin Playa del Inglesin parinvaihtoklubeilta, joilla nähdään Venus-klubin omistajien mukaan myös suomalaisturisteja.

– Suomalaiset ehkä ottavat reilummin alkoholia toisiin kansalaisuuksiin nähden, mutta toisaalta heidän kanssaan ei ole ollut ikinä järjestyshäiriöitä. Suomalaiset ovat seksin suhteen hyvin avomielisiä, ilmeisesti saunakulttuurista johtuen, kertovat omistajat suomalaissivustolle.

Klubilla haastateltu suomalainen pariskunta tunnustaa puolestaan pitävänsä parinvaihtotouhut mieluummin kotimaan ulkopuolella tapahtuvana huvina. Pariskunta ei myöskään ole kiinnostunut jakamaan harrastusta muiden suomalaisturistien kanssa.

Lue reportaasi Gran Canarian parinvaihtoklubeilta Kanaria24.com-sivustolta.

Lähde: The Sun, Kanaria24.com
Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.