hero taustakuva

Tämä jyrkkään kallionseinämään rakennettu baari on pakko nähdä Menorcalla

Cova d'en Xoroi artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Menorcan kuuluisin baari on matkailijan must-kohde.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 06.08.2016
facebook   whatsapp

Sisäänpääsymaksulla kalliobaariin

Välimerellä sijaitsevalta Menorcan saarelta löytyy baari ja yökerho, jossa kannattaa poiketa myös sellaisten matkailijoiden, jotka eivät juhlimisesta välitä.

Cova d’en Xoroi on jyrkkään kallionseinämään rakennettu tunnelmallinen baari ja yökerho, jossa voi nauttia juomia poikkeuksellisen komeissa maisemissa.

Baariin on sisäänpääsymaksu myös päivällä, mutta lipun hintaan kuuluu yksi juoma rajoitetusta valikoimasta. Dramaattisten maisemien vuoksi kohde sopii myös perheille näköalapaikaksi ja pysähdyspaikaksi esimerkiksi saarikierroksella.

Päivällä baari on rauhallinen maisemapaikka, mutta illan tullen tunnelma sähköistyy. Auringonlaskun aikaan kalliobaari houkuttelee erityisen paljon kävijöitä.

Kesäkuukausien viikonloppuyöt on luolamaisessa Cova d’en Xoroissa omistettu juhlimiselle ja live-musiikille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että varsinaiset bileet käynnistyvät espanjalaiseen tapaan vasta myöhään.

Cova d’en Xoroi sijaitsee Cala en Porterin lomakohteessa Menorcan etelärannikolla. Pienellä saarella etäisyydet ovat lyhyitä, ja baarissa on helppo poiketa auton vuokraamalla.

Cova d'en XoroiKalliobaari Menorcalla
Cova d’en Xoroi -baarin terassit ovat suosittuja paikkoja katsella auringonlaskua.
Cova d'en XoroiCova d'en Xoroi on Menorcan tunnetuin baari
Illan hämärtyessä bileet pyörähtävät käyntiin.

Teksti: Maria Hietala
Kuvat: Cova d’en Xoroi

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.