Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Ota kaikki irti lomasta Floridassa – lue vinkit Orlandoon ja Tampa Bayhin

Icelandair artikkelin kuva
Rantalomat
Icelandair tarjoaa suomalaisille kätevät yhteydet valloittaviin kohteisiin Floridassa, sillä yhtiö liikennöi Orlandoon ja Tampa Bayhin.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 07.12.2018
facebook   whatsapp

ILMOITUS

Teemapuistojen Orlando

Orlando on tunnettu erityisesti valtavista teemapuistoistaan. Walt Disney World, joka on jo itsessään usean huvi- ja vesipuiston muodostama kokonaisuus, tarjoaa koko perheelle unohtumattoman mahdollisuuden uppoutua Disneyn elokuvien taikaan.

Amerikassa kaikki on suurempaa, ja viereinen Universal Studios -teemapuisto kilpaileekin lähes yhtä suurella tarjonnalla omine kokonaisuuksineen. Puistossa tapaat niin minionit kuin transformeritkin ja yksi sen uusimmista lisäyksistä on ainutlaatuinen Harry Potter -maailma Tylypahkoineen ja Viistokujineen. Tutustumisen arvoinen on myös Orlando I Drive 360 –elämyspuisto, jonka Coca Cola Orlando Eye -maailmanpyörä tarjoaa upeat maisemat kaupungin ylle.

IcelandairIcelandair
Näyttävästä maailmanpyörästä avautuu mainiot näkymät.

Huvipuistojen lisäksi Orlando on shoppailijan paratiisi. Lukemattomat outlet-myymälät houkuttelevat ostosmatkailijoita edullisilla tarjouksilla merkkituotteista ja täältä moni onnistuukin tekemään loistavia löytöjä. Viimeistään Downtown Orlandossa vierailtuaan matkailija ymmärtää, miksi Orlandoa verrataan New Yorkiin.

Tyylikäs ja merellinen Tampa Bay

Tampa Bayn luonto tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia. Meksikonlahden rannalla sijaitseva kaupunki on täydellinen paikka nauttia Floridan auringosta.

Teemapuistoihin pääsee huvittelemaan myös Tampassa: Busch Gardens on erinomainen tapa tutustua eläinten elämään aivan uudella tavalla. Mielenkiintoisessa puistossa pääsee niin safariajelulle tarkkailemaan eläimiä luontaisenkaltaisessa ympäristössään, kuin myös hurjiin vuoristoratoihin.

IcelandairIcelandair
Tampa Bayn -lomalla aikaa kannattaa varata rantojen lisäksi myös kaupunkiseikkailuun.

Trendikäs Tampa Bay Downtown -alue tarjoaa kulttuurista kiinnostuneelle upeat puitteet kaupunkikohteesta nauttimiseen taidegallerioineen ja merellisine ravintoloineen.

Icelandairin siivillä Amerikkaan

Icelandairilla matkustava voi myös hyödyntää näppärää Stopover-mahdollisuutta Reykjavikissa, jolloin matkaan voi yhdistää jopa viikon mittaisen pysähdyksen Islannissa.

Jo lyhytkin pysähdys tekee mannertenvälisestä matkailusta helpompaa esimerkiksi pienten lasten kanssa matkustaville, ja mikä olisikaan parempi tapa tutustua myös kätevästi Islannin valloittavaan kauneuteen?

Amerikan ystävän kannattaa myös pitää silmällä Icelandairin vauhdilla kasvavaa kohdevalikoimaa Yhdysvalloissa.

Lähde ja kuvat: Icelandair

Icelandair on ilmailun pioneeri ja lentää reittilentoja Islantiin ja tarjoaa nopeat ja mukavat yhteydet Pohjois-Amerikkaan. Icelandair on luotettava ja laadukas yhtiö, joka yhdistää Euroopan ja pohjoismaiden pääkaupungit keskeisiin kaupunkeihin Yhdysvalloissa. Yhtiön pääkohde on Islanti, joka sijaitsee maantieteellisesti mannerten puolivälissä tarjoten matkustajille lisäarvona mahdollisuuden tutustua lumoavaan maahan pysähtymällä muutamaksi päiväksi tai nopealla koneenvaihdolla.

ILMOITUS

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.