Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Oletko nähnyt Kanarian oudoimman rannan? Täällä loikoilet popcornilta näyttävien korallien päällä

Inka Khanji artikkelin kuva
Rantalomat
Haluatko paistatella päivää rannalla, joka näyttää popcornin peittämältä?
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 03.11.2022
facebook   whatsapp

Popcorn Bay on Fuerteventuran erikoisin ranta

Kanariansaariin kuuluva Fuerteventura tunnetaan koko saariryhmän parhaista rannoista. Corralejosta löytyy kuitenkin myös erikoisempi vaihtoehto pitkille hiekkarannoille.

Kaukaa katsottuna Popcorn Bay näyttää samanlaiselta kuin mikä tahansa pikkukiviranta. Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa valkoisten korallien lähes häkellyttävän yhdennäköisyyden popcorniin. Rannalla voisi hetkeksi erehtyä luulemaan seisovansa popcornien päällä.

Popcorn Bay ei ole aina ollut kovinkaan tunnettu, sillä kyseessä ei ole Fuerteventuran idyllisin ranta – tai pehmein makoilupaikka. Rannan suosioon on vaikuttanut eniten sosiaalinen media ja matkailijoiden halu löytää tavallisista poikkeavia kuvauspaikkoja.

Fuerteventuralla lomailevat matkailijat ovat tehneet rannasta tunnetun jakamalla siitä kuvia Instagramissa ja muissa somekanavissa. Kuka voisi vastustaa kiusausta napata kuvaa, jossa teeskentelet syöväsi popcornia tai nappaavasi sitä käteen kokonaisen kourallisen?

Täysin valkoinen ranta ei ole, sillä valkoisen korallin joukossa on tummia laavakiviä. Parhaiten “popcornit” pääsevät oikeuksiinsa, kun niitä ihailee käden tai muun alustan päällä.

Fuerteventuran pohjoisrannikolla sijaitseva Corralejo on saaren suosituimpia lomakohteita, joka tunnetaan parhaiten perinteisistä hiekkarannoista ja vesiurheilumahdollisuuksista. Myös Suomesta tehdään talvikaudella pakettimatkoja Corralejoon.

Katso matkailijoiden jakamista kuvista, miltä erikoinen ranta näyttää!

Lue myös: Kuinka paljon sinä tiedät Fuerteventurasta? 5 mielenkiintoista faktaa

Lähde: Oddity Central
Kuvat: Inka Khanji ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.