Kuva:
Perhe vesipuistossa

Minne lasten kanssa? Esittelyssä Gran Canarian teemapuistot

Rantalomaan on mukava yhdistää myös aktiivista tekemistä lasten kanssa. Rantapallon esittelyssä viisi Gran Canarian teemapuistoa, joissa koko perhe viihtyy.

Lasten kanssa rannalle ja huvipuistoon

Gran Canaria on tyypillinen perhekohde, jonne tullaan viettämään helppoa rantalomaa varmassa auringossa. Mitä pienempiä lapset ovat, sitä vähemmän vanhempien kannattaa stressata ohjelman monipuolisuudesta – elämykset syntyvät jostain muusta kuin tiukkaan aikataulutetusta tapahtumatulvasta. Jotain pientä ekstraa on kuitenkin mukava keksiä rannoista ja merestä nauttimisen oheen.

Rantapallo kokosi viisi helppoa ja eri-ikäisille lapsille sopivaa teemapuistoa – valitse näistä omalle perheellesi osuvin!

1. Holiday World on saaren suurin

Gran Canarian suurin huvipuisto Holiday World on perinteinen huvipuisto kaikkine kieputuslaitteineen ja hampurilaiskojuineen. Holiday World on avoinna vain iltaisin kello kuudesta puoleenyöhön.

Lue lisää: www.holidayworld-maspalomas.com

2. Villin lännen tunnelmaa Sioux Cityssä

Tiesitkö, että Gran Canaria on toiminut lukuisien lännenelokuvien kuvauspaikkana? Maisemat muistuttavat paikoin erehdyttävästi villiä länttä. San Agustinissä sijaitsevassa Sioux Cityssä pääset eläytymään villin lännen tunnelmiin ja seuraamaan cowboy-esityksiä.

Perjantai-iltapäivä on paras ajankohta vierailla Sioux Cityssä, sillä silloin tarjolla on erikoisohjelmaa ja suuri barbeque-ilta kävijöille.

Lue lisää: www.siouxcity.es

3. Palmuja ja krokotiilejä Palmitos Parkissa

Maspalomasin Palmitos Park ei ole täynnä huvipuistokieputtimia, vaan eksoottisia lintuja, kaloja ja jopa krokotiilejä kauniissa palmujen koristamassa puutarhassa. Tämä puisto tarjoaa eksoottisia luontoelämyksiä koko perheelle ja sopii myös aikuisten makuun.

Lue lisää: www.palmitospark.es

4. Vesihirmujen valinta on Aqualand Maspalomas

Palmitos Parkin naapuri Aqualand tarjoaa vesiliukumäkiä ja pulikointimahdollisuuksia joka makuun. Valikoimassa on myös minigolfia ja muita aktiviteetteja.

Idea vanhemmille: teini-ikäiset lapset voi hyvin jättää omin toimin Aqualandiin muutamaksi tunniksi, jos vanhemmat tahtovat itse viettää aikansa mieluummin viereisen Palmitos Parkin puolella. Muistakaa sopia helppo ja selkeä tapaamispaikka ettette kadota toisianne ihmisvilinään.

Lue lisää: www.aqualand.es

5. Ei petokammoisille: Parque de Cocodrilos

Agüimesin krokotiilipuistossa asuu yli kolmesataa krokotiilia seuranaan myös tarantelloja ja muita eksoottisia eläimiä. Petojen lisäksi nähtävänä on toki myös rauhallisempia otuksia, kuten papukaijoja ja lukuisia kirjavia kaloja.

Lue lisää: www.cocodriloparkzoo.com

Päivitetty: 10.9.2014

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 votes, average: 4,64 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia