Hyppää sisältöön

Tältä näyttää elämä Aurinkorannikolla – katso kuvat Málagasta

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 24.04.2017
Moni Aurinkorannikolle matkaava ohittaa Málagan kaupungin suunnatessaan suoraan lähistön hiekkarannoille. Nämä kuvat esittelevät Málagan ihanuudet!

Monipuolinen Málaga

Espanjan etelärannikon Málaga on taiteilija Pablo Picasson kotikaupunki. Kaupunki on täynnä kulttuuria ja arkkitehtuuria. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat katedraali, roomalainen teatteri ja nykytaiteen museo. Arabivallan ajasta muistuttavat Alcazaban linnoitus ja Gibralfaron linna.

Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet muun muassa vaatteista ja laukuista paikallisiin käsitöihin. Rannalla voi viettää päivän auringonpaisteesta nauttien ja illalla tutustua kaupungin ravintoloihin ja baareihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Málagassa sijaitsee Aurinkorannikon lentokenttä, jota turistit käyttävät matkatessaan pienempiin rantakohteisiin. Málagaan on helppo tutustua päiväretkellä lähikylistä ja -kaupungeista tai yhtä lailla pysähtymällä kaupunkiin pariksi päiväksi ennen muihin kohteisiin siirtymistä.

1. Kaunis katedraali hallitsee maisemaa

Málagassa katedraali ei ole vain uskonnollinen rakennus, vaan myös kaupungin tärkeä maamerkki. Katedraalin arkkitehtuuri on sekoitus renessanssia ja goottilaisuutta.

2. Hetkessä kaupungista rannalle

Málagassa on vilkas satama ja kaupungin alueella on useita rantoja. Niitä löytyy heti keskustan tuntumasta, mutta myös rauhallisempia vaihtoehtoja on kauempana keskustasta. Tunnetuin kaupungin rannoista on la Malagueta.

3. Suussasulavia herkkuja

Málagan herkkuihin kuuluvat esimerkiksi meren antimet, joita tarjoavat useat rantaravintolat. Paikallinen ruoka yhdistelee perinteitä ja uusia trendejä. Ruoan raaka-aineina käytetään merenelävien lisäksi paljon lihaa ja kasviksia. Málagan provinssin alueella valmistetaan makeita viinejä.

4. Illan hämärtyessä suunnataan kaupungille

Auringon laskiessa kaupunki näyttäytyy uudessa valossa. Pimeän tultua voi nauttia Málagan vilkkaasta yöelämästä, joka keskittyy erityisesti keskustan kaduille. Tarjolla on erilaisia illanviettopaikkoja, joista osa on espanjalaiseen tyyliin auki auringonnousuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>>Lue lisää Málagasta Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Inka Khanji ja Getty Images

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravintolat Espanjassa

Kymmenen asiaa, jotka voivat yllättää suomalaisen espanjalaisessa ravintolassa

Espanja

Suomalaiset rakastavat Espanjaa, mutta mitä maassa kannattaa varoa? Muista nämä 7 asiaa

Playa Catedrales Espanjassa

Oletko kuullut tästä Espanjan erikoisesta rannasta? Niin kaunis, että vierailu on varattava etukäteen

Espanjan rantaetiketti

Tällainen on Espanjan rantaetiketti – aurinkoa yläosattomissa ja 7 muuta huomiota

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja