Hyppää sisältöön

Mallorcan ihanimmat uima-altaat – 10 allasta, jotka kruunaavat lomasi

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 01.03.2022
Mallorcalla uima-altaat ovat yhtä houkuttelevia kuin rannat. Mikä näistä hulppeista altaista sopii sinulle?

1. Jumeirah Port Sóller

Dubaista lähtöisin olevalla luksusketju Jumeirahilla on hotelli Mallorcan Port de Sóllerissa lähellä Sóllerin kuuluisaa vuoristokylää. Jos ajatus dramaattisiin maisemiin yhdistetystä äärettömästä uima-altaasta kiinnostaa, harkitse suuntaavasi tänne. Osa altaista on tarkoitettu vain aikuisille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2. Nakar Hotel

Keskikesällä uima-allas on hyvä olla olemassa, vaikka majoittuisitkin Mallorcan pääkaupungin Palman keskustassa. Modernin Nakar Hotelin kattoterassille rakennettu infinity pool on yksi kaupungin tyylikkäimpiä.

3. Iberostar Bahía de Palma

Espanjalaisketju Iberostarin Bahía de Palman hotellissa on hauska yksityiskohta: kattouima-altaasta erkanee lasipohjainen uloke, jossa voi pulikoida rakennuksen ulkopuolella. Maisemia voi ihailla sekä vedenpinnan ylä- että alapuolella. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

4. Pleta de Mar

Kun haluat omaa rauhaa ja luonnon läheisyyttä, tarjoaa viiden tähden Pleta de Mar jotain ainutlaatuista. Uima-altaat sulautuvat ympäristöön täydellisesti. Canyamelissa sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille.

5. PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

Erityisesti lapsiperheille ja sporttisille matkailijoille sopivassa hotellissa on useita isoja uima-altaita. Yksi altaista on varattu kuntouimareita varten ja jaettu kaistoihin. Hotelli sijaitsee Pollençassa heti Alcudian pohjoispuolella.

6. Purobeach Palma

Jos omassa hotellissasi ei ole uima-allasta, voi allaspäivää viettää vaikka Purobeach-ketjun allasklubilla Palmassa. Uimareita palvelee myös baari ja ravintola, joten alueelta ei välttämättä tarvitse poistua koko päivänä. Aurinkopetien hinnat alkavat noin 40 eurosta, johon sisältyy pyyhe, vesipullo ja hedelmiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

7. Cap Rocat

Palman lähellä Cala Blavassa sijaitsevaan vanhaan linnoitukseen rakennettu Cap Rocat on yksi koko saaren upeimpia boutique-hotelleja. Tämän hotellin uima-altaista on vaikea valita parasta. Jos haluat pulikoimaan Cap Rocatiin, varaudu hieman isommalla reissubudjetilla.

8. Mirabó de Valldemossa

Vuoristokylä Valldemossa on heittämällä yksi Mallorcan kauneimpia paikkoja. Mirabó de Valldemossa on vanhaan maalaistaloon eli fincaan kunnostettu hotelli, joka tarjoaa idyllisen piilopaikan vilkkaalla saarella. Hyvällä maulla sisustettuun hotelliin kuuluu tietysti myös tyylikäs uima-allas.

9. Sant Francesc Hotel

Toinen erinomainen Palmassa sijaitseva kattouima-allas löytyy viiden tähden Sant Francesc -hotellista. Altaan vesi näyttää upealta historiallisia rakennuksia vasten, eikä kaupungille ylle levittäytyvissä maisemissakaan ole valittamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

10. Katmandu Park & Resort

Matkustatko Mallorcalle energisten lasten kanssa, jotka kaipaavat aktiviteetteja jokaiselle päivälle? Saarella on jonkin verran vesipuistoilla varustettuja hotelleja, joista tunnetuin on Katmandu Park & Resort. Magalufissa sijaitseva hotelli markkinoi itseään myös teemapuistona, jonka palvelut kuuluvat vieraiden huonehintaan.

Lue myös: Kuusi yleistä myyttiä Mallorcan lomasaaresta – mikä on totta ja mikä tarua?

Teksti: Maria Hietala
Kuvat: Jumeirah, Instagram

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maailman kuuluisimmat hotellit

Kuinka monta tunnet? 10 legendaarista hotellia, joissa haluat yöpyä salaperäisen menneisyyden takia

Hotelli U14, Helsinki

U14 on leikkisä design-hotelli keskellä Helsinkiä: perheomisteinen, mutta osa jättiketjua

Menorca, Espanja

Millaista Espanjan Baleaarien saarilla on talvella? 10 huomiota sesongin ulkopuolelta

Aamiaisannos lautasella

Helsingin herkullisimmat hotelliaamiaiset – 10 vaihtoehtoa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja