Kuva: Shutterstock
Rakkaushotelli

K-18! Tässä lemmenhotellissa pariskunnat voivat pulahtaa kylpyyn jättimäiseen samppanjalasiin

Amerikkalaisessa lemmenhotellissa romantiikka ammutaan reilusti yli.

Lemmenhuone kahdelle ja samppanjakylpy

Romanttiseen tunnelmaan panostaminen on hotelleissa tuttu juttu, mutta harva majapaikka vie lemmenhuoneen yhtä pitkälle kuin Cove Haven Entertainment Resorts -ketju. Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevat hotellit on suunnattu vain pariskunnille.

Ketjun kolme hotellia eivät pelkää laittaa teemaa överiksi. Romantiikka keikahtaa reilusti kitschin puolelle hauskassa sviitissä, jossa pariskunnat voivat pulahtaa vaahtokylpyyn samppanjalasin muotoiseen ammeeseen. Lasit nousevat yli kahden metrin korkeuteen, ja niihin kivutaan erillisen tasanteen kautta.

Lisäksi hotelleista löytyvät kaikki muut lemmenkliseet kuten sydämenmuotoiset poreammeet, takka, peilit makuuhuoneen katossa ja ruusunlehdillä koristellut pyöreät sängyt.

Hotelliketjun verkkosivujen mukaan samppanjalasiammeella, saunalla ja omalla pienellä uima-altaalla varustettu sviitti irtoaa edullisimmillaan noin 230 dollarilla eli vajaalla 190 eurolla. Lisäksi vieraat voivat halutessaan ostaa erilaisia teemapaketteja.

Pocono-vuorilla on pitkä historia nimenomaan pariskuntien lomailukohteena. Aluetta kutsuttiin jopa ”maailman häämatkapääkaupungiksi”, ja siellä toimi lukuisia lemmenhotelleja. Nyt osa hotelleista on suljettu ja jätetty rapistumaan hylättyinä.

Alueen kultakautta elettiin 60- ja 70-lukujen aikana, jolloin monet pariskunnat suuntasivat Pocono-vuorille viettämään kuherruskuukautta. Jokin Vegas-tyylisissä lomakeskuksissa vetoaa rakastavaisiin yhä tänäkin päivänä, sillä sosiaalisesta mediasta löytyy paljon pariskuntien jakamia kuvia lemmenlomiltaan.

Harva suomalaismatkailija lähtee varta vasten Pennsylvanian osavaltioon, mutta vierailun Pocono-vuorille voi tehdä esimerkiksi osana road tripiä. Lennot kannattaa varata New Yorkiin.

Katso alta kuvia lemmenhotelleista!

Lue myös: Tältä näyttävät maailman seksikkäimmiksi valitut hotellihuoneet – Top 3

Lähde: Daily Mail, Cove Haven Entertainment Resorts
Kuvat: Cove Haven Entertainment Resorts, Instagram / poconoromance

Päivitetty: 23.3.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia