Hyppää sisältöön

K-18! Tässä lemmenhotellissa pariskunnat voivat pulahtaa kylpyyn jättimäiseen samppanjalasiin

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 23.03.2018
Amerikkalaisessa lemmenhotellissa romantiikka ammutaan reilusti yli.

Lemmenhuone kahdelle ja samppanjakylpy

Romanttiseen tunnelmaan panostaminen on hotelleissa tuttu juttu, mutta harva majapaikka vie lemmenhuoneen yhtä pitkälle kuin Cove Haven Entertainment Resorts -ketju. Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevat hotellit on suunnattu vain pariskunnille.

Ketjun kolme hotellia eivät pelkää laittaa teemaa överiksi. Romantiikka keikahtaa reilusti kitschin puolelle hauskassa sviitissä, jossa pariskunnat voivat pulahtaa vaahtokylpyyn samppanjalasin muotoiseen ammeeseen. Lasit nousevat yli kahden metrin korkeuteen, ja niihin kivutaan erillisen tasanteen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi hotelleista löytyvät kaikki muut lemmenkliseet kuten sydämenmuotoiset poreammeet, takka, peilit makuuhuoneen katossa ja ruusunlehdillä koristellut pyöreät sängyt.

Hotelliketjun verkkosivujen mukaan samppanjalasiammeella, saunalla ja omalla pienellä uima-altaalla varustettu sviitti irtoaa edullisimmillaan noin 230 dollarilla eli vajaalla 190 eurolla. Lisäksi vieraat voivat halutessaan ostaa erilaisia teemapaketteja.

Pocono-vuorilla on pitkä historia nimenomaan pariskuntien lomailukohteena. Aluetta kutsuttiin jopa “maailman häämatkapääkaupungiksi”, ja siellä toimi lukuisia lemmenhotelleja. Nyt osa hotelleista on suljettu ja jätetty rapistumaan hylättyinä.

Alueen kultakautta elettiin 60- ja 70-lukujen aikana, jolloin monet pariskunnat suuntasivat Pocono-vuorille viettämään kuherruskuukautta. Jokin Vegas-tyylisissä lomakeskuksissa vetoaa rakastavaisiin yhä tänäkin päivänä, sillä sosiaalisesta mediasta löytyy paljon pariskuntien jakamia kuvia lemmenlomiltaan.

Harva suomalaismatkailija lähtee varta vasten Pennsylvanian osavaltioon, mutta vierailun Pocono-vuorille voi tehdä esimerkiksi osana road tripiä. Lennot kannattaa varata New Yorkiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso alta kuvia lemmenhotelleista!

Lue myös: Tältä näyttävät maailman seksikkäimmiksi valitut hotellihuoneet – Top 3

Lähde: Daily Mail, Cove Haven Entertainment Resorts
Kuvat: Cove Haven Entertainment Resorts, Instagram / poconoromance

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Miten all inclusive -hotellit syntyivät?

Et arvaisi, miten all inclusive -hotellit syntyivät – alku oli jotain aivan muuta kuin nykyään

Erikoiset hotellit Suomessa

Vau, mitä Suomi-hotelleja! Esittelyssä 25 erikoista majapaikkaa kotimaassa

Haltia Lake Lodge

Elämyksellistä majoitusta Nuuksiossa – oletko jo kokeillut luksustelttailua?

Rodoksen hotellit

Hotellivinkit Rodokselle – 12 paikkaa, joissa majoitut mukavasti

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja