hero taustakuva

K-18! Tässä lemmenhotellissa pariskunnat voivat pulahtaa kylpyyn jättimäiseen samppanjalasiin

Shutterstock artikkelin kuva
Hotellit
Amerikkalaisessa lemmenhotellissa romantiikka ammutaan reilusti yli.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 23.03.2018
facebook   whatsapp

Lemmenhuone kahdelle ja samppanjakylpy

Romanttiseen tunnelmaan panostaminen on hotelleissa tuttu juttu, mutta harva majapaikka vie lemmenhuoneen yhtä pitkälle kuin Cove Haven Entertainment Resorts -ketju. Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevat hotellit on suunnattu vain pariskunnille.

Ketjun kolme hotellia eivät pelkää laittaa teemaa överiksi. Romantiikka keikahtaa reilusti kitschin puolelle hauskassa sviitissä, jossa pariskunnat voivat pulahtaa vaahtokylpyyn samppanjalasin muotoiseen ammeeseen. Lasit nousevat yli kahden metrin korkeuteen, ja niihin kivutaan erillisen tasanteen kautta.

Lisäksi hotelleista löytyvät kaikki muut lemmenkliseet kuten sydämenmuotoiset poreammeet, takka, peilit makuuhuoneen katossa ja ruusunlehdillä koristellut pyöreät sängyt.

Hotelliketjun verkkosivujen mukaan samppanjalasiammeella, saunalla ja omalla pienellä uima-altaalla varustettu sviitti irtoaa edullisimmillaan noin 230 dollarilla eli vajaalla 190 eurolla. Lisäksi vieraat voivat halutessaan ostaa erilaisia teemapaketteja.

Pocono-vuorilla on pitkä historia nimenomaan pariskuntien lomailukohteena. Aluetta kutsuttiin jopa ”maailman häämatkapääkaupungiksi”, ja siellä toimi lukuisia lemmenhotelleja. Nyt osa hotelleista on suljettu ja jätetty rapistumaan hylättyinä.

Alueen kultakautta elettiin 60- ja 70-lukujen aikana, jolloin monet pariskunnat suuntasivat Pocono-vuorille viettämään kuherruskuukautta. Jokin Vegas-tyylisissä lomakeskuksissa vetoaa rakastavaisiin yhä tänäkin päivänä, sillä sosiaalisesta mediasta löytyy paljon pariskuntien jakamia kuvia lemmenlomiltaan.

Harva suomalaismatkailija lähtee varta vasten Pennsylvanian osavaltioon, mutta vierailun Pocono-vuorille voi tehdä esimerkiksi osana road tripiä. Lennot kannattaa varata New Yorkiin.

Katso alta kuvia lemmenhotelleista!

Lue myös: Tältä näyttävät maailman seksikkäimmiksi valitut hotellihuoneet – Top 3

Lähde: Daily Mail, Cove Haven Entertainment Resorts
Kuvat: Cove Haven Entertainment Resorts, Instagram / poconoromance

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.