Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tältä näyttävät maailman seksikkäimmiksi valitut hotellihuoneet – Top 3

Keemala artikkelin kuva
Hotellit
Phuket, New York ja Sumban saari - näistä kohteista löytyvät raadin mukaan maailman seksikkäimmät hotellihuoneet.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 15.01.2017
facebook   whatsapp

Hotelleja romanttiselle lomalle

Boutique-hotelleihin erikoistunut sivusto Mr & Mrs Smith on valinnut vuoden 2017 seksikkäimmät hotellihuoneet. Tänä vuonna kärkikolmikko löytyi Thaimaasta, Yhdysvalloista ja Indonesiasta.

Valintoja tehdessään raati kertoo etsineensä juuri sitä pientä erikoisuutta, joka saa hotellin erottumaan kilpailijoistaan – oli se sitten maisema tai valaistus. Raadin mukaan huoneen tulee ilahduttaa, innostaa ja yllättää. Erityisesti pariskunnille sopivissa maailman seksikkäimmissä hotellihuoneissa luksus on viety seuraavalle tasolle.

1. Keemala, Phuket

Tämä Thaimaan kohde ei ole tavallisen matkailijan tavoittamattomissa – mutta tähän hotelliin ei kaikkien lomabudjetti riitä. Phuketin lomasaarella sijaitsevan Keemala-hotellin Bird’s Nest Villa valittiin maailman seksikkäimmäksi hotellihuoneeksi. Hotellin rauhanomaista miljöötä katsottaessa ei helposti uskoisi, että vilkas Patong Beach on vain lyhyen ajomatkan päässä.

KeemalaKeemala-hotelli Thaimaan Phuketissa
Phuketista voi löytää myös tällaista rauhaa ja luksusta.

Huvilassa on oma yksityinen uima-allas ja hulppeat näkymät. Halvalla tämä huone ei irtoa, sillä se maksaa edullisimmillaankin useita satoja euroja yöltä. Hotellissa on tarjolla myös spa-hoitoja sekä terveellistä ravintolaruokaa.

2. The NoMad Hotel, New York

New Yorkin hotellit tunnetaan ainakin hintavuudestaan, mutta maailman kuuluisimmasta kaupungin majoitusvalikoimasta löytyy myös ripaus seksikkyyttä. Toiselle sijalle valittiin New Yorkissa sijaitseva The NoMad Hotel, jossa on 168 huonetta. Tuomariston suosikiksi nousi Atelier-huone tassukylpyammeineen, jonka sijainnin ikkunan ääressä arvellaan suorastaan kannustavan vilautteluun.

Hotellissa koko paketti on kunnossa, sillä aiemmin Mr. and Mrs. Smithin listauksissa myös hotellin ravintola ja baari ovat saaneet kehuja. Hotellin kerrotaan hakeneen tyylivaikutteita Pariisista ja vanhan ajan eleganssista.

NoMad-hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Madison Square Parkia. Katso kuvat hotellista täältä.

3. Nihiwatu, Sumba

Sumban saari Indonesiassa on monelle matkailijalle vieras kohde. Turismi saarella onkin hyvin pientä – esimerkiksi huippusuosittuun Baliin verrattuna. Sumbalta löytyy kuitenkin yhtenä maailman parhaista ekohotelleista pidetty Nihiwatu, jossa romanttista lomaa voi viettää omassa rauhassa.

Nihiwatu Marangga-huone Nihiwatu-hotellissa Sumban saarella
Näin romanttisissa maisemissa voi majoittua Sumban saarella.

Tuomaristo rankkasi Nihiwatun kolmannelle sijalle ja valitsi suosikkihuoneekseen upealla merinäköalalla varustetut Marangga-villat. Huoneista löytyy myös katettu ulkoilma-alue, jossa vieraat voivat halutessaan myös nukkua.

Lähde: Mr. & Mrs. Smith
Kuvat: Keemala, Nihiwatu

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Hei, olipa pettymys avata linkki jonka otsikko oli “Tältä näyttävät maailman seksikkäimmät hotellihuoneet” kun koko artikkelissa ei ollut edes kuvia ko. huoneista. Miksi tekisitte moisen jutun? Ehkä pikkumaisuutta mutta minua kävi ärsyttämään että menin klikkaamaan turhaan.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.