Hyppää sisältöön

Fort Lauderdalen hotellit – kolme suositusta lomallesi Floridaan

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 29.07.2017
Floridan Fort Lauderdale tarjoaa Miamia rauhallisemman ja edullisemman lomailuympäristön. Esittelyssä kolme hotellia, jotka tarjoavat toimivat puitteet matkallesi!

B Ocean Resort

B Ocean Resort on käytännöllinen ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta Fort Lauderdalen majapaikaksi. Suuri hotelli sijaitsee aivan hiekkarannan tuntumassa ja matka sekä Las Olas Boulevardin ostoskadulle että rantabulevardille on lyhyt. Osa hotellin tiloista on vanhempaa perua ja osa äskettäin remontoitua. Hotellilla on hiekkarannan lisäksi kaksi allasaluetta, kahvila, baari sekä Wreck Bar -niminen baari, jonka erikoisuus on vedenalainen ikkunanäkymä suoraan uima-altaalle. Viikonloppuiltaisin asiakkaita viihdyttää Mermaid Show, eli ”merenneitojen” uimanäytös, jota voi seurata baarin puolelta.

B Ocean Resort
1140 Seabreeze Boulevard
Fort Lauderdale, FL 33316

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pelican Grand Beach Resort

Fort Lauderdalen klassikkohotelli Pelican edustaa Floridan vanhaa eleganssia. Suoraan rannalla sijaitseva hotelli on kokonaisuudessaan modernin vaaleaksi tyylitelty, mutta henkii silti ilmeeltään vanhanajan tunnelmaa. Paikka sopii hyvin esimerkiksi häämatkalaisten majoituspaikaksi. Hotellilla on oma allasalue, mutta myös hiekkarannalle pääsee suoraan. Pelican-hotellin tarjontaan kuuluvat myös tasokas kylpylä ja hyvät ravintolapalvelut.

Pelican Grand Beach Resort
2000 North Ocean Boulevard
Fort Lauderdale, FL 33305

Beachside Village Resort

Beachside Village Resort on sievä ja viihtyisä huoneistohotelli, jossa asutaan rivitalomaisissa asunnoissa. Lauderdale-by-the-Sea sijaitsee Fort Lauderdalen ydinalueiden pohjoispuolella ja ranta on täällä aivan yhtä komea ja leveä, mutta perustunnelma merkittävästi rauhallisempi.

Beachside Village Resortin hinta-laatusuhde on erinomainen ja jos kuulut niihin matkailijoihin, jotka mielellään huolehtivat itse omat ateriansa, on tämä majapaikka siihen hyvä valinta. Kävelyetäisyydellä on toki myös runsas ravintolavalikoima. Beachside Village Resort ei sijaitse suoraan meren äärellä, mutta kävelymatka lähimmälle hiekkarannalle on vain muutamia satoja metrejä ja hotellilla on myös oma allasalue aurinkotuoleineen.

Beachside Village Resort
4564 North Ocean Drive
Lauderdale-By-The-Sea, FL 33308

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Vertaile hinnat ja varaa oma hotellisi Rantapallon hotellihaun avulla

Teksti ja kuva: Riikka Krenn

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Route 66 -tie Yhdysvalloissa

Miksi Route 66 on maailman kuuluisin reitti? Alamäki alkoi 80-luvulla – nyt tietä reunustavat hylätyt motellit

Kymmenen faktaa Los Angelesista

Tiesitkö tämän Los Angelesista? 10 erikoista faktaa enkelten kaupungista

Amerikkalainen joulu

Tuttu elokuvista ja tv-sarjoista – tällainen on amerikkalainen joulu

Grand Canyon, Yhdysvallat

Grand Canyon on koettava kerran elämässä – tällainen on vierailu Yhdysvaltain tunnetuimmassa luontokohteessa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja