Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Fort Lauderdalen hotellit – kolme suositusta lomallesi Floridaan

Riikka Krenn artikkelin kuva
Floridan Fort Lauderdale tarjoaa Miamia rauhallisemman ja edullisemman lomailuympäristön. Esittelyssä kolme hotellia, jotka tarjoavat toimivat puitteet matkallesi!
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 29.07.2017
facebook   whatsapp

B Ocean Resort

B Ocean Resort on käytännöllinen ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta Fort Lauderdalen majapaikaksi. Suuri hotelli sijaitsee aivan hiekkarannan tuntumassa ja matka sekä Las Olas Boulevardin ostoskadulle että rantabulevardille on lyhyt. Osa hotellin tiloista on vanhempaa perua ja osa äskettäin remontoitua. Hotellilla on hiekkarannan lisäksi kaksi allasaluetta, kahvila, baari sekä Wreck Bar -niminen baari, jonka erikoisuus on vedenalainen ikkunanäkymä suoraan uima-altaalle. Viikonloppuiltaisin asiakkaita viihdyttää Mermaid Show, eli ”merenneitojen” uimanäytös, jota voi seurata baarin puolelta.

B Ocean Resort
1140 Seabreeze Boulevard
Fort Lauderdale, FL 33316

Pelican Grand Beach Resort

Fort Lauderdalen klassikkohotelli Pelican edustaa Floridan vanhaa eleganssia. Suoraan rannalla sijaitseva hotelli on kokonaisuudessaan modernin vaaleaksi tyylitelty, mutta henkii silti ilmeeltään vanhanajan tunnelmaa. Paikka sopii hyvin esimerkiksi häämatkalaisten majoituspaikaksi. Hotellilla on oma allasalue, mutta myös hiekkarannalle pääsee suoraan. Pelican-hotellin tarjontaan kuuluvat myös tasokas kylpylä ja hyvät ravintolapalvelut.

Pelican Grand Beach Resort
2000 North Ocean Boulevard
Fort Lauderdale, FL 33305

Beachside Village Resort

Beachside Village Resort on sievä ja viihtyisä huoneistohotelli, jossa asutaan rivitalomaisissa asunnoissa. Lauderdale-by-the-Sea sijaitsee Fort Lauderdalen ydinalueiden pohjoispuolella ja ranta on täällä aivan yhtä komea ja leveä, mutta perustunnelma merkittävästi rauhallisempi.

Beachside Village Resortin hinta-laatusuhde on erinomainen ja jos kuulut niihin matkailijoihin, jotka mielellään huolehtivat itse omat ateriansa, on tämä majapaikka siihen hyvä valinta. Kävelyetäisyydellä on toki myös runsas ravintolavalikoima. Beachside Village Resort ei sijaitse suoraan meren äärellä, mutta kävelymatka lähimmälle hiekkarannalle on vain muutamia satoja metrejä ja hotellilla on myös oma allasalue aurinkotuoleineen.

Beachside Village Resort
4564 North Ocean Drive
Lauderdale-By-The-Sea, FL 33308

>> Vertaile hinnat ja varaa oma hotellisi Rantapallon hotellihaun avulla

Teksti ja kuva: Riikka Krenn

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.