Hyppää sisältöön

Los Angelesin parhaat hostellit

  • Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 28.11.2023
Majoitu edullisesti Los Angelesissa - katso Rantapallon hostellisuositukset!

Hostelling International Santa Monica

Hostelling International -ketjuun kuuluvien hostellien tietää edustavan tiettyä laatua. Myös Santa Monican HI-hostellista löytyvät kaikki mukavuudet nettikahvilasta pyykinpesumahdollisuuksiin. Hostellin organisoimaa tekemistä riittää vaikka joka illalle, joten yksin matkustavienkaan ei tarvitse kyyhöttää huoneissaan.

Isohkon hostellin 260 petipaikkaa takaavat vilkkaan ja kansainvälisen ilmapiirin. Elokuvahuoneessa voi katsella leffoja uusien ystävien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Santa Monican idyllinen alue on tunnettu pitkästä hiekkarannastaan ja huvilaituristaan. 3rd Street Promenade on Santa Monican sykkivä keskus, jossa on mukava tehdä ostoksia ja viettää iltaa. Kävelykatu on täynnä kauppoja, ravintoloita ja katutaiteilijoita.

Ilman Hostelling International -jäsenkorttia asukas maksaa yöltä kolme lisädollaria. Aamiainen sisältyy hintaan.

www.hilosangeles.org

Samesun Venice Beach

Los Angeles on laajalle levinnyt kaupunki, joka koostuu useista pikkukaupungeista. Majapaikkaa valitessa kannattaakin ottaa huomioon erilaiset alueet – haluatko rentoutua rannalla vai tanssia läpi yön?

Lomaltaan rantaelämää kaipaavien reissaajien kannattaa majoittua rennolle Venice Beachille, jonka upeiden hiekkarantojen äärellä voi surffata ja ottaa aurinkoa. Alue sopii erityisesti boheemista ilmapiiristä nauttiville reissaajille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samesun Venice Beach on pieni ja kotoisa hostelli, jonka yleisissä tiloissa voi helposti tutustua muihin reissaajiin. Hostelli sijaitsee Venice Beachin sydämessä, josta on helppo kävellä kaikille paikallisille nähtävyyksille. Rannalle on vain muutaman loikka-askeleen mittainen matka. Paikan päältä on myös hyvät bussiyhteydet muualle Los Angelesiin.

Uimarannan lisäksi ympäristöstä löytyy useita edullisia ruokapaikkoja, baareja sekä kauppakojuja. Erilaista rantatunnelmaa voi hakea naapurikaupunki Santa Monicasta, jonne kävelee puolessa tunnissa.

Rantakadun letkeän basaaritunnelman lisäksi Venice Beachiltä löytyy tyylikäs ostoskatu Abbott Kinney Boulevard, jossa on useita hyviä ruokailupaikkoja sekä persoonallisia pikkuputiikkeja.

Hostellin vastaanotosta voi tiedustella erilaisia retkiä esimerkiksi lähiseudun huvipuistoihin.

www.venicebeachcotel.com

15 Rose Avenue

Matkailijat itse tietävät parhaiten millainen on hyvä hostelli. Juuri siksi tämä reppureissaajaperheen pyörittämä boheemi hostelli ja majatalo onkin niin viihtyisä. Edulliset huoneet ovat yksityisiä, mutta vain osassa on omat kylpyhuoneet.

Rennon meiningin 15 Rose Avenue on ihanteellinen surffaajille ja auringonpalvojille. Samasta kompleksista voi vuokrata myös kokonaisia lomahuoneistoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Historiallinen 15 Rose Avenue on loistavalla paikalla Venice Beachin ja Santa Monican välimaastossa. Rantaan on matkaa vain muutama metri, ja Venice Beachin hulinaan voi helposti kävellä. Santa Monicaan matka taittuu kätevästi joko polkupyörällä tai bussilla – kävellen perille pääsee rantaviivaa seuraamalla.

Tiedät lähestyväsi hostellia, kun näet Venice Beachin maamerkin ballerinaklovnin Rose Avenuen ja Main Streetin kulmassa. Paras paikka aamiaiselle tai lounaalle on läheinen Rose Café.

www.15rose.com

USA Hostels Hollywood

USA Hostels –ketjun hostelli sijaitsee pienellä poikkikadulla Hollywood Boulevardin varrella. Hostelli sopii erityisesti yöelämästä kiinnostuneille, sillä Hollywoodin klubit ovat vain kivenheiton päässä. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös iso ostoskeskus Hollywood & Highland, josta löytyvät kaikki suosituimmat ketjuliikkeet.

Yksinkin matkustavat löytävät takuulla uusia ystäviä, sillä hostelli järjestää illanviettoja ja retkiä. Muiden reissaajien kanssa voi muun muassa vaeltaa Runyon Canyonissa tai nähdä Beverly Hillsin kartanot.

Hostellista on ilmainen minibussikuljetus Santa Monican ja Venice Beachin rannoille. Myös aamupalapuuro ja pannukakut kuuluvat petipaikan hintaan. Puutarhassa järjestettävät muutaman dollarin grillijuhlat ovat taatusti budjettiystävällisiä penninvenyttäjillekin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

www.usahostels.com/hollywood

Banana Bungalow

Edullinen Banana Bungalow West Hollywoodissa on oiva vaihtoehto budjettimatkailijalle. Nuorison suosima hostelli tarjoaa myös ilmaisen kuljetuksen Los Angelesin lentokentältä. Muihin etuihin lukeutuvat ilmainen aamiainen, langaton nettiyhteys sekä ilmaiset grillijuhlat.

Banana Bungalowin viihtyisällä sisäpihalla on mukava istua iltaa muiden asukkaiden kanssa. Hostellista voi myös tiedustella retkiä, jotka vievät aina San Franciscoon ja Meksikoon saakka.

West Hollywoodin trendikäs alue on kuuluisa erinomaisesta yöelämästään. Bilehirmut ovat West Hollywoodissa kuin kotonaan, sillä lukuisat muodikkaat baarit ja gay-klubit pitävät huolen siitä, että juhlat eivät lopu kesken.

Lähellä Banana Bungalowia ovat myös Melrose Avenuen putiikit sekä herkkuruokien Farmer’s Market.

www.bananabungalowus.com

Parhaat hinnat hostelleille löydät hostellihaun avulla.

Teksti: Maria Hietala

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kymmenen faktaa Los Angelesista

Tiesitkö tämän Los Angelesista? 10 erikoista faktaa enkelten kaupungista

Los Angelesin kattobaarit

Tällaisia ovat Los Angelesin parhaat kattobaarit – 10 paikkaa, joissa näköalat ovat kunnossa

Mikä Yhdysvaltojen kaupunki sopii sinulle?

Mikä amerikkalainen kaupunki sopii sinulle? 10 kohdetta Yhdysvalloissa

Liikkuminen Los Angelesissa

Los Angelesilla on maine kaupunkina, jossa ei pärjää ilman autoa – matkailijalle se ei ole koko totuus

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja