hero taustakuva

Suorat lennot Helsingistä Los Angelesiin! Finnairin uusi reitti avataan keväällä

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Finnair alkaa liikennöidä suorilla lennoilla Helsingin ja Los Angelesin välillä.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 21.08.2018
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Ensimmäinen suora lentoreitti Los Angelesiin

Finnair aloittaa lennot Helsingistä Los Angelesiin 31. maaliskuuta 2019. Reittiä liikennöidään kolme kertaa viikossa A350-koneilla. Kyseessä on ensimmäinen suora lento Helsingistä Los Angelesiin.

Lentoaika reitillä on 11 tuntia Helsingistä Los Angelesiin ja paluumatkalla Los Angelesista Helsinkiin 10 tuntia 30 minuuttia.

– On hienoa päästä laajentamaan Pohjois-Amerikan reittiverkostoa, ja erityisen hienoa on, että uusi Los Angelesin reitti lennetään uudella Airbus A350-koneellamme. Kaksi vuotta sitten avattu San Franciscon reitti on ollut menestys, mikä osoittaa Kalifornian ja Yhdysvaltojen länsirannikon suosion asiakkaidemme keskuudessa. Uskomme, että Los Angelesin reittimme jatkaa tätä menestyksekästä kehitystä, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Los Angelesin -lentoreitin lisäksi Finnair lisää lentoja San Franciscon ja Chicagon reiteille kesäkaudeksi. Molemmat reitit avataan keväällä 2019 jo huhtikuussa. Lisäysten myötä yhtiö liikennöi San Franciscoon neljä kertaa viikossa ja Chicagoon viikon jokaisena päivänä. Los Angelesin, San Franciscon ja Chicagon lisäksi Finnair lentää Yhdysvalloissa myös New Yorkiin ja Miamiin.

Lähde: Finnair
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.