Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Vau! Mallorcan kaunein ranta on häikäisevä näky – tätä kohdetta et halua jättää väliin

Flickr / Tommie Hansen artikkelin kuva
Rantalomat
Mallorcalla sijaitseva Caló des Moro -rantaa on kehuttu koko lomasaaren kauneimmaksi.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 12.09.2018
facebook   whatsapp

Piilossa matkailijoiden reiteiltä

Espanjalle kuuluva Mallorcan lomasaari on suomalaismatkailijoille niin tuttu, että saarelta voi olla hankala löytää uusia kohteita. Näyttävä, koko saaren parhaaksi kehuttu Caló des Moro -ranta on kuitenkin paikka, joka ei vielä kuhise matkailijoita.

Noin viiden kilometrin päässä Mallorcan saaren eteläkärjessä sijaitsevasta Santanyista oleva hiekkaranta piileskelee kallioiden syleilyssä, eikä pientä rantaa ole helppo löytää. Rannalle kulkee toki tie, mutta paikallisten asentamat yksityisestä tieosuudesta kertovat kyltit ja rannalle johdattava jyrkkä polku onnistuvat pitämään vierailijat poissa.

Hienohiekkaisen, noin 40 metrin mittaisen rannan edustalla kimaltaa kristallinkirkas turkoosi vesi, ja ranta maisemineen on vaivalloisen matkan arvoinen.

Caló des Moron rantaa on pidetty pitkään salaisena kohteena, mutta matkailijat ovat viime aikoina alkaneet pikkuhiljaa löytää rannalle – vaikeakulkuisesta reitistä huolimatta. Ruuhkaa voi olla erityisesti viikonloppuisin, jolloin paikalliset suuntaavat nauttimaan Caló des Moron maisemasta.

Katso video näyttävästä Caló des Moron rannasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Flickr / Tommie Hansen
Video: Youtube / Confused Dad

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.