Gran Canarialla voi viettää hemmottelulomaa auringossa

Gran Canaria on yksi Kanariansaarten suosituimmista lomakohteista päästä varpaisiin, eli vuoriston viileistä korkeuksista etelän hiekkadyyneihin. Lue Rantapallon kohdeopas ja suunnittel oma lomasi!

Kuva: iStock photo
Kylpylä

Gran Canarian kylpylähotellit – 7 vinkkiä hemmottelulomalle

Gran Canaria tunnetaan paitsi rannoistaan, myös hyvinvointipalveluistaan. Hemmottelua kaipaava voi valita mieleisensä useiden kylpylähotellien joukosta.

Hyvinvointipalveluja Gran Canarialla

Gran Canaria on perinteisesti ollut tunnettu hyvinvointipalveluistaan. Saaren hyvinvointipalveluita on kehitetty jatkuvasti, ja monet turistit suuntaavatkin Gran Canarialle rentoutuakseen ja hoitaakseen vaivojaan.

Wellness-turismi hyötyy saaren luonnonvaroista, kuten mineraalirikkaasta merivedestä, ympäri vuoden vallitsevasta leudosta ilmastosta sekä lääkealoen tuotannosta.

Katso seitsemän kylpylähotellia hyvinvointilomaan Gran Canarialla!

Spa & Wellness Seaside Palm Beach

Maspalomasissa sijaitseva Spa & Wellness Seaside Palm Beach on viiden tähden kylpylähotelli, joka tarjoaa asiakkailleen muun muassa aromaterapiaa, thalassoterapiaa ja hierontaa.

Kylpylästä löytyy myös esimerkiksi suolavesiallas sekä suomalainen sauna.

Spa & Wellness Seaside Sandy Beach

Neljän tähden Seaside Sandy Beach on kylpylähotelli Playa del Inglésissä. Hotelliin hiljattain rakennettu hyvinvointi- ja kylpyläosastolla rentoutua voi vaikka aromaterapiassa tai suomalaisessa saunassa. Tarjolla on myös fysioterapiapalveluita.

Kylpylähotellista löytyy myös kaksi kuntosalia, joista toisessa pääsee kuntoilemaan raikkaassa ulkoilmassa.

Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso

Melonerasissa sijaitseva kylpylähotelli tarjoaa hemmottelua ja hoitoa Corallium Thalasso Villa del Conde asiakkailleen. Meren rannalla sijaitseva Corallium Thalasso Villa del Conde -hyvinvointikeskus levittäytyy sisältä myös ulkotiloihin.

Hyvinvointi- ja kauneushoitojen tarjonta on laaja, ja keskuksessa on useita erilaisia altaita, kylpyjä ja suihkuja.

Cordial Mogán Playa

Spa Inagua on Cordial Mogán Playa -hotellin yhteydessä sijaitseva kylpylä Mogánin kaupungissa. Osittain ulkotiloihin rakennettu kylpylä tarjoaa hyvinvointia ja rentoutumista.

Useiden saunojen ja altaiden lisäksi kylpylän palveluista löytyy erilaisia hierontoja ja hoitoja.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Puerto Ricossa sijaitsevan Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel -kylpylähotellin vuonna 2003 avattu hoitola tarjoaa kattavat terveyspalvelut hyvinvointimatkailijalle.

Hoitoja on tarjolla muun muassa reuman ja stressiperäisten vaivojen hoitoon sekä painonhallintaan. Hoitolan ikäraja on 15 vuotta, joten koko perheen kylpylälomaan kohde ei sovellu.

Sheraton Salobre Golf Resort & Spa

Maspalomasissa sijaitsevan viiden tähden kylpylähotelli Sheraton Salobre Golf Resort & Spa tarjoaa asiakkailleen hoitoja ja rentoutusta kauniissa puitteissa.

Aloe Spa -nimisen kylpylän erikoisuutena on aloe vera -hoito, johon käytettävä lääkeaaloe poimitaan suoraan kylpylän omasta puutarhasta.

Hotel Bohemia Suites & Spa

Playa del Inglésissä sijaitsevan viiden tähden kylpylähotelli Hotel Bohemia Suites & Span kylpylä Siam Spa on aasialaistyylinen hoitola.

Kylpylän asiakkaat voivat nauttia muun muassa perinteisestä thai-hieronnasta ja hamamista. Kylpyläosasto saunoineen ja kuntosaleineen on avoinna kaikille hotellivieraille.

>> Etsitkö jotain muuta? Kolme erilaista hotellia Gran Canarialla!

Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 14.5.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 3,60 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia