Hyppää sisältöön

Paratiisirannikko Costa de la Luz – romanttinen uutuuskohde Atlantin rannalla

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 12.11.2016
Espanjan Aurinkorannikko on monille suomalaisille tuttu, mutta Espanjalla on rannikkoa Atlantinkin puolella. Aivan Portugalin rajan tuntumassa, Costa de la Luzissa, sijaitsee Isla Cristinan viihtyisä kalastajakylä yhdellä Espanjan upeimmista rannoista. TUI suosittelee kohdetta erityisesti pariskunnille.

ILMOITUS

Kolme syytä valita Isla Cristina

Aivan Portugalin rajan tuntumassa, Costa de la Luzissa, sijaitsee Isla Cristinan viihtyisä pieni kalastajakylä yhdellä Espanjan upeimmista rannoista. Tätä TUIn uutuushelmeä suosittelemme erityisesti rauhaa ja romantiikkaa lomaltaan kaipaaville pariskunnille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

1. Sevillalaista tunnelmaa

140 kilometrin päässä Isla Cristinasta sijaitseva Sevillan suurkaupunki on koko eteläisen Espanjan kulttuurin, taiteen ja liike-elämän keskus. Kaupunki on ehdoton retkikohde niin kulttuurin kuin jalkapallonkin ystävälle. Aito espanjalainen tunnelma on vahvasti läsnä Isla Cristinan kylässäkin, sillä se on suosittu lomakohde Sevillan asukkaiden keskuudessa.

2. Pinjametsiä ja lintubongailua

Isla Cristinan alue on tunnettu runsaista pinjamäntymetsistä, jotka tuovat mielenkiintoisen kontrastin valkoisen hiekan rinnalle. Luonnonystävän ja lintubongarin kannattaa tehdä retkiä lähiympäristöön. Esimerkiksi luonnonsuojelualue Marismas de Isla Cristinan kosteikolla pesii harvinaisia lintuja.

3. TUI Sensimar -hotelli aikuisille

Aikuisille suunnattu TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa -hotelli tarjoaa täydelliset puitteet rauhalliseen yhdessäoloon. Tarjolla on paljon eri tapoja rentoutua rannalla löhöilystä spa-hoitoihin ja teemaillallisista lobbybaarissa jutusteluun. Mikä voisi olla romanttisempaa kuin kävellä käsi kädessä pitkin kilometrien pituista hiekkarantaa ja poiketa välillä polulle pinjametsän siimekseen?

TUIAikuisille suunnattu Sensimar Isla Cristina -hotelli
Näkymä TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa TTTT+ -hotellista läheiseen metsikköön, valkohiekkaiselle rannalle ja taustalla siintävälle Atlantin valtamerelle.

>> Lue lisää TUI Sensimar Isla Christina Palace & Spa -hotellista

Lähde: TUI
Kuvat: Peter Malmrup, TUI

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vinkit Baleaarien saarihyppelylle

Miksi mennä vain Mallorcalle, jos voi käydä myös naapurisaarilla? Näin se onnistuu

Mitä ovat Espanjan valkoiset kylät?

Mitä ovat Espanjan valkoiset kylät? Löytyvät läheltä suomalaisten suosikkikohdetta – katso 5 kauneinta

Espanjan parhaat kohteet

Oletko samaa mieltä? Tuhannet suomalaiset vastasivat: nämä Espanjan kohteet kiinnostavat eniten

Tippi Espanjassa

Pitääkö Espanjassa jättää tippiä? Näin annat juomarahaa lomalla

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja