hero taustakuva

Tämä on koettava! Espanjaan avataan koko Euroopan korkein ja nopein vuoristorata

PortAventura World artikkelin kuva
Kulttuuri ja nähtävyydet
Espanjassa pääsee pian Euroopan korkeimman ja nopeimman vuoristoradan kyytiin.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 05.02.2017
facebook   whatsapp

Hurjaa kyytiä uudessa teemapuistossa

Hurjapäiden kannattaa suunnata keväällä 2017 Espanjaan, sillä Saloun rantakaupungin lähelle aukeaa huhtikuun 7. päivä uusi Ferrari Land -teemapuisto. Erityisesti formulafaneille tämä on ilahduttava uutinen, sillä Ferrari Land on Euroopan ainoa Ferrari-aiheinen huvipuisto.

Teemapuiston vetonaula on hurja vuoristorata, joka on sekä Euroopan korkein että nopein. Vertical Accelerator -niminen vuoristorata kohoaa 112 metrin korkeuteen ja sen vauhti nousee jopa 180 kilometriin tunnissa. Täyteen vauhtiin pääseminen kestää vuoristoradassa vain viisi sekuntia, joten se kiihtyy nopeammin kuin oikea formula-auto.

Teemapuistossa on yhteensä 11 erilaista nähtävyyttä, joissa koko perhe pääsee tutustumaan formulakilpailujen maailmaan. Puistossa on lisäksi Ferrari-teemaisia ravintoloita, kauppoja ja esityksiä.

Ferrari Land avautuu Espanjan suosituimman teemapuiston Port Aventuran yhteyteen. Ferrari Land -teemapuistoon myydään ainoastaan lippuja, joihin kuuluu sisältyy vierailu myös Port Aventurassa. Liput voi ostaa etukäteen haluamalleen päivälle.

Lähde ja kuva: PortAventura World

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.