Kuva: PortAventura World
Ferrari Land -teemapuisto

Tämä on koettava! Espanjaan avataan koko Euroopan korkein ja nopein vuoristorata

Espanjassa pääsee pian Euroopan korkeimman ja nopeimman vuoristoradan kyytiin.

Hurjaa kyytiä uudessa teemapuistossa

Hurjapäiden kannattaa suunnata keväällä 2017 Espanjaan, sillä Saloun rantakaupungin lähelle aukeaa huhtikuun 7. päivä uusi Ferrari Land -teemapuisto. Erityisesti formulafaneille tämä on ilahduttava uutinen, sillä Ferrari Land on Euroopan ainoa Ferrari-aiheinen huvipuisto.

Teemapuiston vetonaula on hurja vuoristorata, joka on sekä Euroopan korkein että nopein. Vertical Accelerator -niminen vuoristorata kohoaa 112 metrin korkeuteen ja sen vauhti nousee jopa 180 kilometriin tunnissa. Täyteen vauhtiin pääseminen kestää vuoristoradassa vain viisi sekuntia, joten se kiihtyy nopeammin kuin oikea formula-auto.

Teemapuistossa on yhteensä 11 erilaista nähtävyyttä, joissa koko perhe pääsee tutustumaan formulakilpailujen maailmaan. Puistossa on lisäksi Ferrari-teemaisia ravintoloita, kauppoja ja esityksiä.

Ferrari Land avautuu Espanjan suosituimman teemapuiston Port Aventuran yhteyteen. Ferrari Land -teemapuistoon myydään ainoastaan lippuja, joihin kuuluu sisältyy vierailu myös Port Aventurassa. Liput voi ostaa etukäteen haluamalleen päivälle.

Lähde ja kuva: PortAventura World

Päivitetty: 5.2.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia