Hyppää sisältöön

Tähtisateinen hotelliyö Los Angelesissa – kolme vinkkiä

  • Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 28.11.2023
Enkelten kaupunki on meille kaikille tuttu televisiosta ja elokuvista, mutta tiedätkö, missä kannattaa yöpyä tai illastaa, jos haluat tuntea itsesi rikkaaksi ja kuuluisaksi kuten Hollywoodin silmäätekevät?

Hotellivinkit Los Angelesiin

Los Angeles on aurinkoisen Kalifornian kuningaskohde, joka on valloittava yhdistelmä glamouria ja rentoa kalifornialaista elämäntyyliä. Los Angeles koostuu monesta pikkukaupungista, ja sinne suuntaavia suositellaankin vuokraamaan auto, jotta kaupungista saa kaiken irti.

Los Angeles on maailman viihdebisneksen tukikohta, ja monet matkailijat haluavatkin kokeilla tähtien elämäntyyliä asumalla julkkisten tyyliin kaupungin luksushotelleissa. Varaa siis lennot Los Angelesiin vaikka heti ja poimi tästä sopiva hotelli matkallesi!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

1. London West Hollywood

Viiden tähden London West Hollywood -hotelli avasi ovensa viime vuoden toukokuussa. Hotellissa toimii myös julkkiskokki Gordon Ramsayn omistama ravintola, joka sai hiljattain gastronomian Oscar-palkinnon, Michelin-tähden. Hotellin kattoterassilta aukeaa huikea näköala Hollywoodin kukkuloille ja useimmissa sviiteissä on myös oma terassi. Hotellin erikoisuutena on oma maskotti-bulldog, jota vieraat saavat paijata kattoterassilla aina keskiviikko- ja perjantai-iltapäivisin.

London West Hollywood

2. Sunset Marquis Hotel and Villas

West Hollywoodissa sijaitseva Sunset Marquis on loistelias neljän tähden hotelli. Hotellilla on esimerkiksi laaja puutarha, jossa on trooppisia kasveja, vesiputouksia ja kalalampi. Erityisen tunnettu se on kuitenkin maan alla sijaitsevasta studiostaan, jossa muun muassa Aerosmith ja Madonna ovat levyttäneet kappaleitaan. Ylelliset villat sijaitsevat erillään päärakennuksesta ja näihin eteläranskalaiseen tyyliin rakennettuihin yksityishuoneistoihin kuuluu rauhalliset patiot.

Sunset Marquis Hotel and Villas

3. Millennium Biltmore Hotel Los Angeles

Kuuluisan teatterialueen lähellä sijaitseva neljän tähden Millennium Biltmore Hotel Los Angeles jo itsessään nähtävyys värikkään historiansa ansiosta. Hotelli esimerkiksi toimi John F. Kennedyn kampanjan päämajana vuonna 1960. Neljä vuotta myöhemmin Beatlesit laskeutuivat helikopterilla hotellin katolle valloittaessaan Amerikkaa I Wanna Hold Your Hand -hitillä. Hotelli on myös tuttu useista elokuvista, kuten Ghostbusters ja Beverly Hills Kyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millenium Biltmore Hotel

Lähde: Hotels.com

>> Vertaile edulliset hotellihinnat Rantapallon hotellihaun avulla

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Erikoiset hotellit Suomessa

Vau, mitä Suomi-hotelleja! Esittelyssä 25 erikoista majapaikkaa kotimaassa

Haltia Lake Lodge

Elämyksellistä majoitusta Nuuksiossa – oletko jo kokeillut luksustelttailua?

Rodoksen hotellit

Hotellivinkit Rodokselle – 12 paikkaa, joissa majoitut mukavasti

Grand Hansa, Helsinki

Historialliseen kortteliin aukesi uusi hotelli Helsingissä – tältä näyttää Grand Hansa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja