Istockphoto
Mallorca

Vau, mikä erikoinen näky! Tämä maanalainen järvi on Mallorcan kiinnostavin luonnonnähtävyys

Tippukiviluolasto Cuevas del Drach kuuluu Mallorcan lomasaaren kiehtovimpiin vierailukohteisiin.

Upea luonnonnähtävyys Mallorcalla

Mallorca on suosittu lomakohde, jonne matkustetaan erityisesti kesäaikaan viettämään rantalomaa. Saarella on kuitenkin rantojen lisäksi myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Yksi Mallorcan kiinnostavimmista luonnonnähtävyyksistä ja ehdottamasti kokemisen arvoinen vierailukohde on neljästä luolasta koostuva tippukiviluolasto Cuevas del Drach.

Mallorcan saaren itärannikolla lähellä Porto Criston kaupunkia sijaitseva Cuevas del Drach -luolasto, joka tunnetaan myös nimellä Coves del Drach, on ainutlaatuinen vierailukohde tippukivimuodostelmineen ja maanalaisine järvineen.

Suurin luolaston järvistä on Martel-järvi, joka on noin 170 metriä pitkä ja syvyydeltään 4–12 metriä. Järvi sijaitsee noin 25 metrin syvyydessä, ja sen uskotaan olevan yksi maailman suurimmista maanalaisista järvistä.

Cuevas del Drach on auki vierailijoille ympäri vuoden. Kierros luolastossa kestää noin tunnin, ja sisäänpääsy maksaa aikuisilta noin 15 euroa ja lapsilta hieman alle kympin. Halutessaan kierroksen aikana pääsee myös tutustumaan Martel-järveen veneen kyydissä. Luolaston yhteydessä on myös ravintola, matkamuistomyymälä ja piknik-alue. Lähellä Cuevas del Drachia sijaitsee myös toinen huikea luolasto, joka tunnetaan nimellä Cuevas del Hams.

Katso kuvat huikeasta Cuevas del Drach -luolastosta!

Henkilön Polina (@polzaav) jakama julkaisu

>> Lue lisää vinkkejä Mallorcalle Rantapallon kohdeoppaasta!

Lähde: Cuevas del Drach
Kuvat: Istockphoto, Instagram

Päivitetty: 20.9.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia