Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Miamin parhaat shoppailupaikat – esittelyssä outletit ja ostoskeskukset

Riikka Krenn artikkelin kuva
Floridan aina aurinkoinen Miami on erinomainen ostoskohde. Kokosimme kuusi shoppailutärppiä, joiden avulla löydät edullisimmat ostokset ja parhaat tuliaiset.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 12.07.2017
facebook   whatsapp

1. Sawgrass Mills

Jättimäinen outlet-keskus, jossa on yli 350 merkkiliikettä. Sawgrass Mills sijaitsee Sunrisessa reilun puolen tunnin matkan päässä Miami Beachilta. Aikaa kannattaa varata reilusti, sillä valikoima on todella kattava ja hinnatkin aivan oikeasti alennettuja. Tämä outlet ei kuulu niihin, jotka vain ratsastavat outlet-maineella kerätäkseen asiakkaita, vaan suurin osa tuotteista myydään aidosti normaalihintaa edullisemmin.

Sawgrass Millsin outletit ovat auki kaikkina viikonpäivinä vähintään iltakahdeksaan, yleensä jopa puoli kymmeneen. Keskuksen yhteydessä on myös useita ravintoloita, joten ostoksilla on helppo viihtyä iltaan saakka. Jos aikaa on vain yhdelle ostospäivälle, on paras valinta sen kohteeksi ehdottomasti Sawgrass Mills.

2. Lincoln Road Mall

Viihtyisyydellään yllättävä Lincoln Road Mall sijaitsee Miami Beachin ytimessä 16th ja 17th Streetin välillä. Tämä ulkoilmaostoskeskus sisältää paljon tunnettuja ketjuliikkeitä ja etenkin vaatekauppoja löytyy runsaasti. Esimerkiksi Guess, Victoria’s Secret ja Tommy Hilfiger ovat edustettuina. Lincoln Road on monipuolisen ravintolatarjontansa ansiosta suosittu ajanviettopaikka myös iltaisin.

3. Collins Avenue

Miami Beachilla rannan suuntaisesti kulkevan Collins Avenuen parhaat ostospaikat löytyvät 6th ja 9th Streetin väliseltä pätkältä. Täällä on helppo käydä shoppailukierroksella vaikkapa rantapäivän yhteydessä. Collins Avenuen tarjonta on monipuolinen ja merkkiliikkeet sekoittuvat täällä sulassa sovussa vähemmän eksklusiivisiin kauppoihin – saatat tehdä hyviä löytöjä.

South Beachilla Collins Avenuen kanssa samansuuntaisesti kulkeva rantakatu Ocean Drive sen sijaan keskittyy lähinnä ravintoloihin ja baareihin, joskin joitakin ostospaikkoja sieltäkin löytyy. Ocean Driven kaupat myyvät enimmäkseen rantavaatteita ja turistitavaraa.

4. Dolphin Mall

Yli 240 kauppa sisältävä Dolphin Mall sopii helppoa shoppailua arvostavalle. Liikkeitä on paljon ja hinnat kohtuulliset – suuri osa kaupoista on tunnettuja ketjuliikkeitä, joten vilkaisemalla nimilistaa voit jo ennakkoon arvioida, onko paikka juuri sinua varten. Dolphin Mall sijaitsee hieman keskusta-alueiden ulkopuolella lähellä lentoasemaa.

Monet tulevat Dolphin Mallille viettämään aikaa ja tekemään viime hetken tuliaisostoksia ennen paluulentoaan esimerkiksi jos hotellista on täytynyt kirjautua ulos jo aamulla ja lento lähtee vasta myöhemmin. Miami Beachilta paikalle pääsee joko vuokra-autolla, taksilla tai bussilla.

5. Miami International Mall

Myös hiljaisempi Miami International Mall sijaitsee lähellä lentoasemaa. Tämä noin 140 liikkeen ostoskeskus tarjoaa mahdollisuuden rauhallisempaan shoppailuun, sillä paikka on yleensä paljon Dolphin Mallia hiljaisempi. Ravintoloita on jopa parisenkymmentä, joten shoppaillessa ei tarvitse pelätä jäävänsä nälkäiseksi. Miami International Mall kuuluu samaan ketjuun Sawgrass Millsin outlet-keskuksen kanssa.

6. Bal Harbour Shops

Gucci, Armani, Dior, Versace… Miamin ostoskeskuksista Bal Harbour Shops keskittyy selkeimmin luksusmerkkeihin ja klassiseen muotiin. Tämä ostoskeskus sijaitsee Miami Beachin pohjoisosassa Collins Avenuen yläpäässä. Bal Harbourin kaupat ovat auki kaikkina viikonpäivinä ja shoppailun ohessa voi pysähtyä myös ruokailemaan jossakin ostoskeskuksen kuudesta ravintolasta.

Teksti ja kuva: Riikka Krenn

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Minne Aventura mall on jäänyt? Se on kuitenkin yx suurimmista kauppakeskuksista.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.