Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Hauskimmat pinkit hotellit

artikkelin kuva
Uutiset
Konserttikesä on alkanut. Tänä vuonna Suomeen saapuu ennätysmäärä ulkomaan tähtiä, kuten amerikkalainen poplaulaja Pink.
Teksti: minnam
Päivitetty: 01.02.2011
facebook   whatsapp

Amanjena, Marrakech, Marokko

Marokon moorilaista perinnettä kunnioittava Amanjena-hotelli jäljittelee tyyliltään sulttaanin palatsia. Pinkit julkisivut ovat Marrakechissä yleisiä ja kaupunki tunnetaankin arabiaksi myös nimellä Al Medina al-Hamra, punainen kaupunki. Viiden tähden luksushotellissa kelpaisi myös musiikkimaailman supertähden majailla. Hotellissa on kaksikerroksinen upeasti sisustettu kirjasto, josta voi lainata kirjoja ja pelejä ajanvietoksi uima-altaan reunalle. Romantiikkaa kaipaavat voivat tilata illallisensa hotellin ravintoloiden sijaan yksityiskattauksella oliivilehtoon.

Pink Beach Club, Bermuda

Tämä nimensä mukaisesti pinkki hotelli sijaitsee subtrooppisessa paratiisissa Bermudan saaren vaaleanpunaisella hiekkarannalla. Hiekkaranta on hotellin yksityiskäytössä. Hotelliin kuuluu 94 pinkkiä huvilaa, joista jokaisessa on terassi merinäköalalla. Huvilamajoitukseen kuuluva henkilökohtainen taloudenhoitaja tarjoilee pyydettäessä aamiaisen terassille vaikka joka aamu.

725 Continental, Buenos Aires, Argentiina

1920-luvulla rakennettu 725 Continental on arkkitehtuuriltaan tyypillinen ranskalaistyylinen rakennus Buenos Airesissa. Hotelli pyrkii sisustuksessaan ja ravintoloidensa tarjonnassa yhdistämään argentiinalaista eleganssia moderniin tyyliin. Hotellin suosima punainen väri taittuu tummasta pinkistä vahvaan punaiseen. Hotels.comin sivuilla jätetyissä asiakasarvioissa erityiskiitosta saavat hotellin aamiainen, keskeinen sijainti sekä kattoterassin uima-allas.

Gran Hotel Son Net, Mallorca, Espanja

Mallorcan Tramuntura-vuorilla sijaitseva hotelli on rakennettu 1600-luvulta peräisin olevaan kunnostettuun kartanoon ja siinä on 31 huonetta. Vaalenpunaista on paitsi rakennuksen seinissä, myös sisustuskankaissa. Boutique-hotellin seinille on ripustettu modernien taiteilijoiden kuten Marc Chagallin, Frank Stellanin, David Hockneyn ja Andy Warholin teoksia. Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan pääsee puolessa tunnissa.

Royal Hawaiian, Honolulu, Yhdysvallat

Vuonna 1927 rakennettu Royal Hawaiian tunnetaan myös nimellä “Pink Palace of the Pacific” eli tyynenmeren pinkki palatsi. Tämä luksushotelli pistää silmään Waikikin rannan kaupunkinäkymässä. Hotellin ravintoloista ylellinen Azure on tunnettu fine dining -paikka ja Mai Tai Baria romanttisempaa rantabaaria saa etsiä! Rennommalle ruokahetkelle kuten lounaalle sopii Surf Lanai -ravintola.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.