Playa de las Americas ja Los Cristianos – löydätkö tuttuja maisemia näistä Etelä-Teneriffan kuvista?
Eteläinen Teneriffa tarjoaa paljon tekemistä
Etelä-Teneriffan suosituista lomakohteista Playa de las Americas, Los Cristianos ja Adeje ovat vuosien saatossa kasvaneet yhteen ja muodostavat yhdessä rantalomailijalle monipuolisen lomakohteen.
Tekemistä ja valinnanvaraa riittää – rentoudu ja nauti auringosta Playa de las Americasin Playa Vistan hiekkarannalla tai nauti paikallisesta menosta Los Cristianosin puolella.
Kokosimme kuvakoosteen seudun parhaista paloista – löydätkö tuttuja paikkoja?
Rentoudu alueen monista hiekkarannoista
Playa de las Americasin, Los Cristianosin ja Adejen alueelta löytyy useita hiekkarantoja. Playa Fañaben ranta Adejessa on yksi Etelä-Teneriffan kauneimmista ja tunnetuimmista rannoista.
Playa de las Americasin puolelta löytyvät sekä suosittu Playa Vistan ranta että Los Cristianosista pienempi ranta kaikkine aktiviteetteineen. Ilmasto sopii lomailuun ympäri vuoden, mutta matkailijalle ihanteellisin ilmasto on kuitenkin keväällä ja syksyllä.
Fiilistele luontoa tai nauti kaupunkielämästä
Playa de las Americasin lomalla matkailija pääsee nauttimaan alueen upeasta luonnosta ja harrastusmahdollisuuksista. Lähialueelta löytyy useita vuoria, joiden maisemiin päivän patikkaretki on mukava aktiviteetti.
Talvikaudella luonto on vehreimmillään ja näyttää parhaat puolensa. Mikäli vaellus ei kuulosta omalta harrastukselta, kannattaa lähteä kävelyretkelle vaikka Los Cristianoksen pikkukaupunkiin. Kaupungin rakennukset ovat värikkäitä ja sympaattisia. Täältä löytyy myös paikallista menoa markkinoista pieniin kuppiloihin.
Herkuttele kanarialaisella ruoalla
Pelkästää Playa de las Americasin puolella on satoja ravintoloita ja herkuttelutarjonta on monipuolista. Kanarialainen ruokakulttuuri on saanut vaikutteita Afrikasta ja latinalaisesta-Amerikasta. Tarjolla on paljon muhennosruokia, lihaa, kasviksia ja äyriäisiä.
Yksi tunnetuimmista kanarialaisista ruokalajeista on “papas arrugadas”, eli ryppyperunat. Ne on keitetty kuorineen vahvassa suolavedessä ja tarjoillaan mojo-kastikkeen kanssa. Nämä kannattaa ehdottomasti laittaa maistelulistan kärkisijoille.
Teksti: Nella Rahkonen
Kuvat: Getty Images, iStockphoto