Hyppää sisältöön
Edulliset lennot nopeasti

Halvat lennot Barcelonaan

Vertaile satoja lentoyhtiöitä ja matkatoimistoja yhdellä haulla
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +
VALMIS

Barcelonan lennot

Halvin aika lentää:
Tammi–helmikuu, marraskuu
Halvin aika varata lennot:
Kaksi kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Joulukuu
Halvimmat lennot:
100 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, Norwegian, Vueling
Lentokentän etäisyys keskustasta:
17 km
IATA-tunnus:
BCN

Näin löydät halvat lennot Barcelonaan

Lennot Helsingistä Barcelonaan ovat yleensä edullisia ja kahden halpalentoyhtiön liikennöimälle välille löytyy välillä todella halpoja tarjouksia: parhaimmillaan edestakaiset lennot Barcelonaan saa noin sadalla eurolla.

Lennot ovat halvimmillaan marraskuusta helmikuuhun, lukuunottamatta joulukuun hintapiikkiä. Joulunpyhät ja kesäkuukaudet ovat kalleimmat ajat vuodesta matkustaa Barcelonaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Halpoja lentoja kyllä löytyy myös kalliimmille kuukausille, kunhan lentojen varaamisen kanssa on hyvissä ajoin liikkeellä.

Edullisemmat lennot saa varatessaan vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Jos suinkin mahdollista, kannattaa lennot varata arkipäiville, jolloin lennot saa viikonloppua edullisemmin.

Lentotarjonta Suomesta

Suoria lentoja Helsingistä Barcelonaan on Finnairin, Norwegianin ja Vueling Airlinesin valikoimissa. Espanjalainen halpalentoyhtiö Vueling lentää Helsingistä Barcelonaan kahdesti viikossa. Finnairilla on suora lento Barcelonaan jopa kahdesti päivässä.

Halpalentoyhtiö Norwegianin suorat lennot Barcelonaan ovat monesti samoissa hinnoissa kuin muiden lentoyhtiöiden halvimmat koneenvaihdolliset lennot. Norwegianin suorat lennot Helsingistä Barcelonaan maksavat halvimmillaan noin 100 euroa, Finnairin vastaavat lennot halvimmillaan noin 200 euroa.

Barcelonaan halpoja lentoja vaihtoyhteydellä tarjoavat Lufthansa, SAS, Air Baltic, KLM, Air France ja Iberia. Halvimmillaan lennot välilaskulla voi saada 150 eurolla ja vuodenajasta riippumatta lentoja on yleensä tarjolla alle 200 eurolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Helpoin tapa löytää halvat lennot Barcelonaan on Rantapallon lentohaku, joka vertailee kaikkien yhtiöiden hinnat ja kertoo edullisimmat tarjoukset haluamanasi ajankohtana. Lentohakua käyttämällä säästät aikaa ja löydät hintatiedot helposti yhdestä osoitteesta.

Barcelonan lentokenttä

Barcelonan kansainvälinen lentokenttä El Prat de Llobregat on Espanjan toiseksi suurin Madridin lentokentän jälkeen. Varsinkin elokuun lomakautena ja juhlapyhien aikaan kenttä voi ruuhkautua pahasti. Muulloin riittää kun lähtiessä saapuu kentälle vähintään tuntia ennen lentoa.

El Prat toimii espanjalaisen Vueling Airlinesin tukikohtana. Lähinnä Espanjan sisäisen ja Eurooppaan suuntautuvan lentoliikenteen lisäksi kentältä on myös lentoja Aasiaan ja Yhdysvaltoihin.

Julkinen liikenne Barcelonassa on reissaajan kukkarolle edullista. Lentokentältä on yhteys Barcelonaan kulkevaan lähijunaan, josta voi vaihtaa helposti vielä metroon. Lentokentän ja kaupungin väliä liikennöi niin julkisia kuin yksityisiä linja-autoreittejä.

Taksin saa kentän edestä helposti, ja matka keskustaan maksaa yleensä alle 20 euroa. Terminaaleista löytyvät myös autonvuokrausyritysten toimipisteet, jos haluat mieluummin liikkua vuokra-autolla.

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Barcelonaan >>

Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Passi

Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Halpalentoyhtiöt

Kaikki halpalentoyhtiöt Suomessa – katso kattava reittilista

Ryanairin lennot Suomesta

Ryanair avaa uuden reitin Suomesta

Näin selviät pitkästä lennosta

Näin selviät pitkästä lennosta – 10 helppoa vinkkiä ennen kaukomatkaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja