Hyppää sisältöön

“Paras maisema uima-altaalta” – Italiassa on hotelli, johon tekisi mieli majoittua jo pelkän altaan takia

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 10.12.2018
Pohjoisitalialainen infinity pool on rakennettu James Bond -elokuvan maisemiin.

Ihana uima-allas Italian Dolomiiteilla

Kuulutko sinäkin niihin, jotka valitsevat hotellin uima-altaan perusteella? Paina mieleesi tämä majapaikka Italian pohjoisosassa Etelä-Tirolin alueella.

Miramonti Boutique Hotel on lähellä Meranoa sijaitseva hotelli, jonka uima-altaaseen ei voi olla kiinnittämättä huomiota. Lentoyhtiölehti EasyJet Traveller valitsikin hotellin uima-altaan vuoden 2018 parhaaksi pulahduspaikaksi, jossa on maisema.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Osittain katettu infinity pool -allas näyttää jatkuvan loputtomiin kohti Dolomiittien komeita vuoristomaisemia ja alhaalla sijaitsevaa Meranon kaupunkia. Hotelli on sijainnut samalla paikalla jo vuodesta 1932 saakka, mutta vuosien varrella se on kasvanut ja kokenut monia remontteja.

Hotellista sosiaalisessa mediassa jaettujen kuvien perusteella uima-allas näyttää houkuttelevalta kaikkina vuodenaikoina. Vesi pysyy 32-asteisena ympäri vuoden – vain altaasta levittäytyvät maisemat vaihtuvat kesän kääntyessä syksyn väreihin ja vuorten peittyessä lumeen.

Allas on 16 metriä pitkä ja viisi metriä leveä. Hotellissa on myös spa-palveluja sekä näköalasauna, joka lupaa vieraille “suomalaista lämpöä”.

Entä miten tähän paikkaan liittyy agentti James Bond? Vuoden 1977 elokuvaa 007 rakastettuni kuvattiin hotellin liepeillä. Miramonti on jopa juhlistanut asiaa järjestämällä elokuvanäytöksiä hotellivieraille.

Etelä-Tirolin alueelle voi matkustaa lentämällä esimerkiksi Venetsiaan tai Milanoon tai Saksan Müncheniin. Kaikkein lähimpänä on kuitenkin Itävallan Innsbruck.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Merano on Italian kukkaiskaupunkina tunnettu noin 40 000 asukkaan kaupunki, jossa on useita kylpylöitä ja vehreä luonto puutarhoineen. Keskustasta on hotelliin noin 20 minuutin ajomatka.

Katso alta matkailijoiden jakamia kuvia altaasta!

Lue myös: Onko tässä maailman pelottavin uima-allas? Lasilattian läpi avautuu näkymä 1 350 metrin korkeudesta

Lähde: EasyJet Traveller, Miramonti Boutique Hotel
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Haltia Lake Lodge

Elämyksellistä majoitusta Nuuksiossa – oletko jo kokeillut luksustelttailua?

Rodoksen hotellit

Hotellivinkit Rodokselle – 12 paikkaa, joissa majoitut mukavasti

Grand Hansa, Helsinki

Historialliseen kortteliin aukesi uusi hotelli Helsingissä – tältä näyttää Grand Hansa

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja