Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Talvella suorilla lennoilla Kanarialle ja Thaimaahan – Finnair aikoo lentää talvikaudella noin 70 kohteeseen

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Finnairin syksyn ja talven lentosuunnitelmaan kuuluu niin kotimaan kohteita kuin lomalaisten suosikkeja ulkomailla.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 21.06.2021
facebook   whatsapp

Talvikaudella lentoja suosittuihin rantakohteisiin

Lentoyhtiö Finnair suunnittelee lentävänsä tulevalla talvikaudella noin 70 kohteeseen. Maiden hiljalleen avatessa matkailumahdollisuuksia lomailijoille on yhtiö päivittänyt lentotarjontaansa tulevalle syksylle ja talvelle.

Syys- ja talvikauden suunnitelmassa on mukana monia suomalaisten suosimia lomakohteita niin Euroopassa kuin kauempana. Talvella suorilla lennoilla pääsee esimerkiksi Kanariansaarille, Thaimaahan ja Yhdysvaltoihin.

Lennot Kanarialle alkavat jo syyskuussa, minkä lisäksi syys- ja lokakuun lentotarjonnassa näkyy panostus kotimaan ja Skandinavian reitteihin. Kotimaan matkailu on edelleen suosittua, ja syyskuussa Finnairilla on enemmän lentoja ruskakohteina suosittuihin Kittilään ja Ivaloon. Lokakuussa Finnair lisää lentoja myös Osloon ja Kööpenhaminaan, joihin yhtiö lentää kolmesti päivässä.

Finnairin talvikauden lennot alkavat lokakuun lopussa, jolloin suorien lentojen tarjonta Yhdysvaltoihin ja Thaimaahan monipuolistuu. Thaimaan kohteista Finnair lentää Bangkokiin, Phuketiin ja Krabille, kun taas Yhdysvalloissa yhtiön kohteet ovat New York, Miami ja Los Angeles. Euroopan suosittuihin lomakohteisiin, kuten Nizzaan, Málagaan ja Alicanteen, on suoria lentoja läpi talven.

– Matkustusohjeistukset vaikuttavat edelleen ulkomaan matkoihin, mutta moni maa avaa matkustusta. Olemme huomioineet lentoja suunniteltaessa suomalaisten suosikkikohteet ja lomakaudet – avaamme taas lennot Miamiin ja tarjoamme talvella hyvät yhteydet niin Thaimaahan kuin Etelä-Eurooppaan ja Skandinaviaan, kertoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Lue myös: Finnair lentää kesällä yli 60 kohteeseen – mukana useita suosittuja lomakohteita

Lähde: Finnair
Kuva: Shutterstock

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.