Hyppää sisältöön

Talvella suorilla lennoilla Kanarialle ja Thaimaahan – Finnair aikoo lentää talvikaudella noin 70 kohteeseen

Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 21.06.2021
Finnairin syksyn ja talven lentosuunnitelmaan kuuluu niin kotimaan kohteita kuin lomalaisten suosikkeja ulkomailla.

Talvikaudella lentoja suosittuihin rantakohteisiin

Lentoyhtiö Finnair suunnittelee lentävänsä tulevalla talvikaudella noin 70 kohteeseen. Maiden hiljalleen avatessa matkailumahdollisuuksia lomailijoille on yhtiö päivittänyt lentotarjontaansa tulevalle syksylle ja talvelle.

Syys- ja talvikauden suunnitelmassa on mukana monia suomalaisten suosimia lomakohteita niin Euroopassa kuin kauempana. Talvella suorilla lennoilla pääsee esimerkiksi Kanariansaarille, Thaimaahan ja Yhdysvaltoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lennot Kanarialle alkavat jo syyskuussa, minkä lisäksi syys- ja lokakuun lentotarjonnassa näkyy panostus kotimaan ja Skandinavian reitteihin. Kotimaan matkailu on edelleen suosittua, ja syyskuussa Finnairilla on enemmän lentoja ruskakohteina suosittuihin Kittilään ja Ivaloon. Lokakuussa Finnair lisää lentoja myös Osloon ja Kööpenhaminaan, joihin yhtiö lentää kolmesti päivässä.

Finnairin talvikauden lennot alkavat lokakuun lopussa, jolloin suorien lentojen tarjonta Yhdysvaltoihin ja Thaimaahan monipuolistuu. Thaimaan kohteista Finnair lentää Bangkokiin, Phuketiin ja Krabille, kun taas Yhdysvalloissa yhtiön kohteet ovat New York, Miami ja Los Angeles. Euroopan suosittuihin lomakohteisiin, kuten Nizzaan, Málagaan ja Alicanteen, on suoria lentoja läpi talven.

– Matkustusohjeistukset vaikuttavat edelleen ulkomaan matkoihin, mutta moni maa avaa matkustusta. Olemme huomioineet lentoja suunniteltaessa suomalaisten suosikkikohteet ja lomakaudet – avaamme taas lennot Miamiin ja tarjoamme talvella hyvät yhteydet niin Thaimaahan kuin Etelä-Eurooppaan ja Skandinaviaan, kertoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Lue myös: Finnair lentää kesällä yli 60 kohteeseen – mukana useita suosittuja lomakohteita

Lähde: Finnair
Kuva: Shutterstock

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Finnair

Muutoksia Finnairin käsimatkatavaroihin: kesäkuusta alkaen halvimmalla lipulla sallitaan vain pieni käsimatkatavaralaukku

Tampere kauniina kesäpäivänä ilmasta kuvattuna.

Finnair lopettaa lennot Tampereelle ja Turkuun – korvaa välin bussiyhteyksillä

Näin etelä ja pohjoinen eroavat toisistaan Teneriffalla

Kannattaako Teneriffalla lomailla etelässä vai pohjoisessa? 5 merkittävintä eroa

Thaimaan sääilmiöt

Thaimaan sääilmiöt selitettyinä – nämä voivat osua lomallesi

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja