Hyppää sisältöön

Finnair lentää kesällä yli 60 kohteeseen – mukana useita suosittuja lomakohteita

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 27.04.2021
Finnair aikoo operoida kesällä 2021 lentoja useisiin Euroopan suosittuihin matkakohteisiin, kuten esimerkiksi Kreikan, Kroatian ja Espanjan tuttuihin rantakohteisiin.

Finnair lisää lentoja kesälle 2021

Lentoyhtiö Finnair aikoo lisätä tulevalle kesälle lentoja kohteisiin Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiön tavoitteena on operoida kesäkaudella 2021 lentoja jopa yli 60 eri kohteeseen.

Kesäkuussa Finnair jatkaa lentoja esimerkiksi Etelä-Ranskassa sijaitsevaan Nizzaan ja Portugalin pääkaupunkiin Lissaboniin, jotka ovat suomalaisten suosimia matkakohteita. Lentoja on tarkoitus lisätä myös Kreikan suosituille saarille Rodokselle, Kreetalle ja Santorinille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yli 60 kohteen joukossa on monia suosittuja kesälomakohteita esimerkiksi Espanjassa ja Kroatiassa. Kesällä Finnair aikoo operoida lentoja Espanjassa Alicanteen, Málagaan ja Mallorcalle sekä Kroatiassa Dubrovnikiin ja Splitiin.

Monissa maissa koronatilanne ja matkustusohjeistukset voivat muuttua kesäkauden aikana, ja suunniteltua lentoaikataulua sopeutetaan mahdollisiin tapahtuviin muutoksiin.

– Seuraamme tarkasti matkustusohjeistusten kehittymistä, ja meillä on joustavuutta lisätä tarjontaa kohteisiin, joihin on kysyntää ja joissa matkustusta avataan, kertoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Jotta matkustajien olisi helpompaa tehdä matkasuunnitelmia muuttuvissa olosuhteissa, tarjoaa Finnair kaikkiin ennen 31.8.2021 tehtyihin varauksiin tavallista joustavammat ehdot. Tämän ansiosta esimerkiksi matkapäiviä pystyy muuttamaan myös niissä lipputyypeissä, joissa muutokset eivät tavallisesti ole mahdollisia.

Suomeen tulevilla Finnairin lennoilla matkustajilta edellytetään THL:n suosituksen mukaisesti todistusta negatiivisesta koronatestistä tai jo sairastetusta koronavirusinfektiosta. Toukokuun 11. päivä alkaen matkustajilta hyväksytään myös koronarokotetodistus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finnair
Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tromssa, Norja

Finnair aloittaa lennot Rovaniemeltä Tromssaan

Santorinin nähtävyydet

Santorinin parhaat nähtävyydet – 15 ideaa Kreikan kuuluisimmalle saarelle

Kroatian tapakulttuuri

Muista nämä, kun lomailet Kroatiassa – 10 huomiota maan tapakulttuurista

Kreikkalainen ruoka

Kreikkalaisen keittiön ABC – kaikki mitä haluat tietää ennen lomaa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja