Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Oletko Ferrari-fani? Tätä junaa on pakko kokeilla Italiassa – katso kuvat

Italo artikkelin kuva
Junamatkat
Ferrarinpunainen italialainen luotijuna kuljettaa matkustajia jopa 360 kilometrin tuntivauhtia. Yhteys italialaiseen urheiluautovalmistajaan ei ole vain vaunujen värissä, sillä yksi junayhtiön perustajista on entinen Ferrari-johtaja.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 20.02.2015
facebook   whatsapp

Ferrari-tunnelmaa junamatkalla

Italialaisen Italo-junayhtiön kyydissä voi päästä kokemaan junamatkan Ferrarin hengessä. Maan ensimmäinen yksityinen junayhtiö panostaa vauhtiin, ja tutun punaisissa vaunuissa voi kokea jopa 360 kilometrin tuntinopeuden.

Vauhdin ja vaunujen värin lisäksi Italolla on myös muita yhtymäkohtia kulttiurheiluautoja valmistavaan Ferrariin, sillä junayhtiön toiminnassa on alusta saakka ollut mukana myös entinen Ferrari-johtaja Luca di Montezemolo.

Italon junat liikennöivät Italian suurimpien kaupunkien välillä, esimerkiksi Venetsiassa, Firenzessä, Roomassa ja Milanossa. Matkustaminen punaisella junalla on myös vihreä valinta, sillä Italon junat valmistetaan 98-prosenttisesti kierrätettävistä materiaaleista. Junat ovat myös noin 70 tonnia kevyempiä kuin vastaavat junat, mikä takaa kymmenen prosenttia muita junia pienemmän energiankulutuksen.

Katso kuvat Italian ferrarinpunaisista luotijunista!

Italo
Italon junissa voit kokea samaa vauhdin hurmaa kuin tunnetuissa urheiluautoissa, sillä junat kiihtyvät jopa 360 kilometrin tuntivauhtiin.
Italo
Maisemat pääsevät oikeuksiinsa Italon Smart-luokan suurten ikkunoiden avulla.

Lähde ja kuvat: Italo

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.