Kuva: Gaia Travels
Villa Gabriella

Toscanan 8 kauneinta huvilaa

Rentoudu omassa rauhassa keskellä Italian maaseutua. Valitsimme Gaia Travelsin valikoimasta Toscanan kauneimmat huvilat erikokoisille seurueille ja budjeteille.

ILMOITUS

Yhdelle perheelle

Säästä: Idyllinen Casa Montanina, 4 henkeä, alk. 510 €/vk

Neljän hengen perheelle tai kahdelle pariskunnalle sopiva Casa Montanina sijaitsee Cortonan kukkulakaupungin kupeessa. Huvilan uima-altaalta aukeaa vaikuttava toscanalainen maalaismaisema oliivipuineen ja sypresseineen. Pikkuhuvilalla on myös oma grillipaikka.

Casa Montanina
Kuva: Gaia Travels
Casa Montanina

Satsaa: Perinteikäs Villa Vera, 5 + 2 henkeä, alk. 1490 €/vk

Villa Vera on perinteinen rusticahuvila Toscanan kauniissa maalaismaisemissa lähellä Sienaa. Sypressien ja oliivipuiden ympäröimältä pihalta aukeavat upeat, alavat maisemat, joita voi ihailla niin aamiaispöydästä kuin omalta uima-altaaltakin. Huvila tarjoaa lapsiperheille otollisen ympäristön lomailuun.

Villa Vera
Kuva: Gaia Travels
Villa Vera

Kahdelle perheelle

Säästä: Rauhallinen Villa San Lorenzo, 6 + 2, alk. 950 €/vk

Villa San Lorenzon huvila sijaitsee lähellä idyllistä Monte San Savinon kukkulakaupunkia. Huvila sopii puutarhansa ja tasaisen nurmikenttänsä puolesta erinomaisesti lapsiperheille. Villalta aukeavat upeat maisemat toscanalaiseen maalaismaisemaan, jossa voi iltaisin ihailla laakson valojen syttymistä.

Villa San Lorenzo
Kuva: Gaia Travels
Villa San Lorenzo

Säästä: Sykähdyttävä Villa Madonna, 8 + 3 henkeä, alk. 1 490 €/vk

Tasokkaalta Villa Madonnalta aukeaa vaikuttava maisema Val di Chianan laaksoon. Huvilan kahdessa kerroksessa on kummassakin itsenäinen huoneisto keittiöineen, mutta kerrosten välillä voi liikkua myös sisäportaita. Villan aurinkoiselle näköalapaikalle on sijoitettu infinity-tyyppinen uima-allas.

Villa Madonna
Kuva: Gaia Travels
Villa Madonna

Satsaa: Luksusta Villa Alessia, 10 + 2 henkeä, alk. 2 900 €/vk

Villa Alessia on korkeatasoinen huvila henkeäsalpaavin näkymin Arezzon kupeessa. Hyvin varustellun huvilan edustalla on suuri allasalue, jota ympäröivät lasitetut huvimajat, jotka tarjoavat upeat puitteet pitkille illanvietoille. Arezzon historiallinen keskusta sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä.

Villa Alessia
Kuva: Gaia Travels
Villa Alessia

Isommalle seurueelle

Säästä: Fonte all’Oppio, 13 + 2 henkeä, alk. 1 640 €/vk

Parin kilometrin päässä Pienzasta sijaitsevalta Fonte all’Oppiolta aukeaa yksi Toscanan kauneimmista näkymistä. Uima-altaalta näkee kauas avarille laaksoille ja niitä reunustaville sypressikujille. Terassipöytien ääreen mahtuu illallistamaan isompikin seurue. Aidattu piha-alue sopii myös lapsiperheille.

Fonte all'Oppio
Kuva: Gaia Travels
Fonte all’Oppio

Säästä: Elämyksellinen Infinito, 16 henkeä, alk. 2 000 €/vk

Tasokkaaseen Infinitoon mahtuu isompikin seurue nauttimaan toscanalaisesta maalaistunnelmasta. Rusticahuvila sijaitsee Crete Senesin luonnonpuiston ja Sinalungan kukkulakaupungin välissä. Suuresta huvilasta löytyy paljon puuhaa ja pelejä perheen pienimmille ja isommillekin.

Infinito
Kuva: Gaia Travels
Infinito

Satsaa: Villa Gabriella, 14 + 2 henkeä, alk. 4 400 €/vk

Villa Gabriella on yksi Pienzan alueen kauneimmista huviloista. Se tarjoaa luksusta ja arjesta irrottautumista mykistävän kauniilla maisemillaan ja upeasti entisöidyllä ja kalustetulla sisustuksellaan. Huvilalla on oma 22 metriä pitkä uima-allas, joka soveltuu kuntoilutarkoitukseen.

Villa Gabriella
Kuva: Gaia Travels
Villa Gabriella

Lähde ja kuvat: Gaia Travels

ILMOITUS

Päivitetty: 27.5.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia