Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Junamatka Kaakkois-Aasian maisemissa

artikkelin kuva
Junamatkat
Haluatko ihailla junan ikkunasta vihreitä viidakoita, pieniä bambukyliä ja huimia suurkaupunkeja?
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 08.04.2013
facebook   whatsapp

Luksusta Aasian pituusasteilla

Ylellinen Eastern & Oriental Express –juna kuljettaa matkustajia Malesian kumiplantaasien ja Thaimaan riisipeltojen halki tarjoten samalla kaikki länsimaiset mukavuudet ilmastoinnista alkaen.

Kun ihailet trooppista luontoa iltapäiväteetä siemaillen tai kuuntelet viidakon ääniä avoimessa näköalavaunussa, tiedät nauttivasi matkasta täysin siemauksin.

Kaakkois-Aasian suurkaupungit kohdelistalla

Eastern & Oriental Express –junan kiehtovia kohteita ovat esimerkiksi Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Penang, Chiang Mai, Kwai-joki ja Sukhothai. Junan kyydillä voi matkustaa loisteliaasti esimerkiksi Singaporesta Bangkokiin.

Junamatkojen ympärille voi kukin matkustaja rakentaa toiveidensa mukaisen paketin. Lisää loistoa matkaan voi hakea esimerkiksi viettämällä pari yötä legendaarisessa Raffles-hotellissa Singaporessa tai Oriental-hotellissa Bangkokissa. Kolme päivää ja kaksi yötä kestävällä matkalla tehdään retkiä myös Penangissa ja Kwai-joella. Matka Bangkokista Chiang Maihin kestää yhden yön ja matkan aikana tehdään retki Siamin ensimmäiseen pääkaupunkiin Sukhothaihin.

Bangkokista lomamatka voi laajentua esimerkiksi rentouttavaksi rantalomaksi Koh Samuilla tai Phuketissa. Singaporesta matka voi jatkua vaikkapa Langkawille, ja Kuala Lumpurista Langkawille, Tiomaniin tai Pangkor Lautiin.

Kuva: Flickr/Tukang Kebun

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.