Hyppää sisältöön

Luksusta kaikille aisteille Phuketissa

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 20.06.2012
Loistokasta kylpylälomaa Thaimaassa voi viettää esimerkiksi kaikkia aisteja hellivässä Six Senses Destionation Spassa.

Hemmotteluloma Phuketissa

Loistokasta kylpylälomaa Thaimaassa voi viettää esimerkiksi kaikkia aisteja hellivässä Six Senses Destionation Spassa. Viiden tähden kylpylähotelli sijaitsee Naka Yain saarella Phuketissa keskellä vehreää luontoa lukuisine harrastusmahdollisuuksineen.

Kuten luksushotellissa kuuluukin, Six Senses Destionation Spa – kylpylässä on panostettu palveluun. Hotelli tarjoaa esimerkiksi kuljetuspalvelun lentokentältä limusiinilla ja pikaveneellä, ja paikan päällä voi kääntyä hovimestarin palveluiden puoleen. Hotellista löytyy muun muassa kaksi ravintolaa, uima-allas ja kirjasto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kylpylän lisäksi Thaimaan suursuosikki Phuket houkuttelee lomalaisia lukemattomilla upeilla hiekkarannoilla, vihreillä golfkentillä ja vesiurheilumahdollisuuksilla.

Kylpylä on rauhan tyyssija

Kylpylähotelli noudattaa omaa filosofiaansa lähes kaikessa toiminnassa. Six Senses Destionation Spassa lomailun tarkoitus on rentoutuminen ja voimavarojen vapautuminen, eikä ympäristön rauhallisuudesta tingitä.

Six Senses Destionation Spa on monessakin mielessä rauhallisuuden tyyssija, sillä hotelli ei ota vastaan alle 16-vuotiaita lapsia eikä matkapuhelimien tai kannettavien tietokoneiden käyttö ole sallittua julkisissa tiloissa. Hotellihuoneista ei myöskään löydy televisioita, mutta huonepalvelusta voi tarvittaessa pyytää kannettavan dvd-soittimen.

Kylpykulttuuria neljästä maasta

Hotellissa majoitutaan ilmastoituihin villoihin, joista jokaisella on oma yksityinen uima-allas. Huviloista löytyy kaikki rentouttavaan lomanviettoon tarvittava aina jooga-asuja myöten. Majoituksen ohella loman hinta sisältää täysihoidon ja kaksi tunnin mittaista kylpylähoitoa päivässä.

Kylpylähotellin hyvinvointikeskus tarjoaa kylpylähoitoja ja erilaisia mahdollisuuksia hyvinvoinnin parantamiseen. Six Senses Destionation Span kylpylähoitojen tavoitteena on mielen rentoutus ja tasapainotus, ruumiin hemmottelu sekä hengen rauhoittaminen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kylpyläosasto on yhdistelmä kiinalaista, thaimaalaista, indonesialaista ja intialaista kylpyläkulttuuria, joista jokainen on tuonut mukanaan omat hoitomenetelmänsä. Apua hyvinvoinnin parantamiseen tarjoavat myös erityiset konsultit.

Liikuttava loma

Six Senses Destionation Spa on taivas liikuntaa rakastaville, sillä lomapaikka tarjoaa monia perinteisiä sekä erikoisiakin liikuntamahdollisuuksia. Päivän voi aloittaa esimerkiksi lenkkipolulla tai maastopyöräilylenkillä, ja iltapäivää voi puolestaan jatkaa esimerkiksi sukelluksella, snorklauksella tai melonnalla. Hotellista löytyy myös kaksi kuntosalia.

Aktiviteetit eivät kuitenkaan rajoitu vain urheiluun, sillä hotelli järjestää myös erilaisia retkiä ja kursseja. Lomalla voi esimerkiksi osallistua kalastusretkelle tai nähtävyyksiä esittelevälle kiertoajelulle. Kursseilla voi puolestaan oppia esimerkiksi terveellisen ruokavalion saloja, osallistua rannalla järjestettäville grillijuhlille tai tutustua toisiin hotellivieraisiin viikoittaisessa cocktail-tilaisuudessa.

Lue myös: Thaimaan kylpylät

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Berliinin kylpylät

Joko tiesit? Berliinin kylpylät voivat saada suomalaisenkin kainostelemaan – varaudu estottomaan nakuiluun

Thaimaan Songkran

Varo näitä asioita, jos matkustat Thaimaahan huhtikuussa – 10 faktaa Songkranista

Thaimaan kalenteri

Miksi Thaimaassa eletään aivan eri vuotta kuin Suomessa? Vilkaisu kalenteriin lyö ällikällä

Thaimaa

Seitsemän asiaa, jotka yllättävät ensikertalaisen Thaimaan Phuketissa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja