Kuva: Istockphoto
Thaimaa

Thaimaa tarjoaa kymmenen vuoden viisumia helposti – ehtona tiukka ikäraja

Eläkepäivien viettäminen Thaimaassa helpottui huomattavasti.

Helposti eläkepäiviksi Thaimaahan

Thaimaan lämpö houkuttelee kaikenikäisiä matkailijoita, eivätkä eläkevuodet Kaakkois-Aasiassa kuulosta varmasti kovin monen mielestä huonolta ajatukselta. Sen unelman toteuttaminen on nyt aiempaa helpompaa.

Thaimaan viranomaiset ovat nimittäin pidentäneet pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettujen viisumien voimassaoloa, mutta ainoastaan 50 vuotta täyttäneiden osalta, kertoo thaimaalainen uutismedia Bangkok Post.

Aiemmin vastaavan viisumin on saanut vain vuodeksi, mutta jatkossa 50 vuotta täyttäneille myönnetään viisumi, joka on voimassa kymmenen vuotta. Viisumi myönnetään aluksi viideksi vuodeksi, mutta uusimisen jälkeen se on voimassa toiset viisi vuotta.

Kymmenen vuoden viisumilla on kuitenkin tiukat ehdot: sen saadakseen on oltava vähintään 100 000 thaimaan bahtin eli noin 2 650 euron kuukausitulot tai vaihtoehtoisesti talletettava pankkiin kolmen miljoonan thaimaan bahtin eli noin 80 000 euron suuruinen takuumaksu. Maassa pitkään oleskelevien on myös raportoitava viranomaisille 90 päivän välein.

Uuden viisumimääräyksen tarkoitus on markkinoida Thaimaata terveyskohteena.

>> Löydä halvat lennot Thaimaahan Rantapallon äkkilähtöhaun avulla!

Lähde: Bangkok Post
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 28.11.2016

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 3,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

3 kommenttia

Thaimaassa joskus pidemmän aikaa asuneena toteaisin , että pitäkää tunkkinne

Nyt on tulleet niin kovat ehdot uusien oleskeluviisumien saantiin että täältä joutuu poistumaan varmaankin suurijoukko suomalaisia eläkelläisiä.Tuo eläkeen suuruus mikä vaaditaan ei monella eläkelläisellä täällä täyty,saatikka sitten tuo vaadittava talletus pankkiin vaihtoehtoisesti.Jos vanhat ehdot eivät jää voimaan eikä vuosiviisumeja enää myönnetä niin se on katastrofi monelle ihmiselle.