Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Thaimaan hyytävin paikka, jossa turistit käyvät – Bangkokin “sairain museo” ei sovi kaikille

Flickr / William Veerbeek artikkelin kuva
Uutiset
Jo 1880-luvulla avattu sairaala kätkee sisälleen erikoisen nähtävyyden Bangkokissa.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 11.12.2018
facebook   whatsapp

Kuolema esittäytyy museossa

Kokeneemmatkaan Bangkokin-kävijät eivät välttämättä ole vielä löytäneet yhtä kaupungin erikoisimmista nähtävyyksistä – tiesitkö, että Bangkokista löytyy kuoleman museoksi kutsuttu turistikohde?

Sirirajin sairaalan yhteydessä toimiva lääketieteellinen museo käsittelee ihmisen anatomiaa, lääketiedettä ja kuolemaa. Alue on jaettu useampaan eri museoon, joista löytyy muun muassa ruumiita, erillisiä ruumiinosia sekä valokuvia julmista rikoksista. Esimerkiksi loiset ja tsunami kuuluvat myös museon aiheisiin.

Kaikkein herkimmille matkailijoille museo ei välttämättä sovi, sillä Bangkok.com-varaussivuston mukaan siellä on näytillä esimerkiksi lasten maksoja syöneen, 1950-luvulla eläneen murhaajan kuivattu ruumis.

Museo on tullut entistä tunnetummaksi esimerkiksi TripAdvisor-palvelun kautta. Käyttäjät ovat jakaneet sivustolla suurimmaksi osaksi kehuvia arvioita erikoisesta nähtävyydestä.

Reissaajat kuvailevat museota ainutlaatuiseksi, makaaberiksi ja henkeäsalpaavaksi kokemukseksi. Erään käyttäjän mukaan kyseessä on “sairain museo”, jonka tämä on koskaan nähnyt.

Paikan päälle pääsee esimerkiksi jokilaivalla.

Lähteet: Bangkok.com ja TripAdvisor
Kuva: Flickr / William Veerbeek

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.