Hyppää sisältöön

Vietä unohtumattomat häät Thaimaassa – tässä kolme houkuttelevaa ideaa!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 31.12.2015
Rakastatko Thaimaata ja haluat järjestää ikimuistoisen hääjuhlan ja viettää paratiisimaisen kuherruskuukauden juhlien jatkeeksi? Mitä jos järjestäisit häät kotimaan sijaan lempilomakohteessasi?

Järjestä häät Thaimaassa

Anna itsellesi ja rakkaallesi todella unohtumattomat häät ja kuherruskuukausi Thaimaassa. Maa ja sen eksoottiset maisemat ovat täydellinen kohde rakkauden juhlintaan. Valinta on sinun – hääseremonia valkoisella hiekkarannalla, Bangkokin kaupungin valoissa tai perinteisessä Thai-temppelissä.

Pakene synkkää ja kylmää talvea ja juhlista rakkauttasi aurinkoisessa ja lämpimässä Thaimaassa. Lue kolme vinkkiä unohtumattomiin hääjuhliin!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

1. Romanttiset rantahäät

Rantahäät ovat täydellinen tapa aloittaa loppuelämäsi rakkaimpasi kanssa. Thaimaassa on paljon romanttisia saaria, jotka voivat tarjota unohtumattomat juhlat valkoisella hiekkarannalla sinisen meren ääressä.

Valitse, haluatko viettää häät intiimisti pienellä joukolla tai jakaa tärkeimmän hetkesi koko suvun ja ystävien kanssa. Kuherruskuukauden voi viettää ihanassa huvilassa, sviitissä tai hotellihuoneessa, josta on merinäköala.

Majoitusehdotuksia:
Conrad Hotels & Resorts, Koh Samui
Zeavola Wedding Resort, Koh Phi Phi
Crown Lanta Resort & Spa, Koh Lanta

2. Urbaani seremonia Bangkokin kaupungin valoissa

Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa voit järjestää kaupunkihäät ja viettää kuherruskuukautta kaupungin loistavissa valoissa. Hämmästytä vieraasi hääseremonialla korkealla pilvien yläpuolella upeassa kattobaarissa, tyylikkäässä ravintolassa tai kotimaasi suurlähetystössä.

Nauti päivällisestä rakkaasi kanssa yhdessä Bangkokin huippuravintoloista. Vietä kuherruskuukausi kaupungin upeissa, kaupunkimaisissa hotelleissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Majoitusehdotuksia:
Banyan Tree
Mandarin Oriental
The Sukosol

3. Perinteiset Thai-temppelihäät Chiang Maissa

Aidot Thai-häät ovat näyttämöllinen perinne, joka alkaa aikaisin aamulla, ennen auringonnousua buddhalaisella rutiinilla, jossa häille etsitään siunausta tekemällä uhraus. Seremonia järjestetään perinteisessä pohjoisthaimaalaisessa buddhatemppelissä, jossa päämunkki siunaa avioliiton.

Buddhalaiset laulut ja suitsukkeiden makea haju täyttävät ilman tunnelmallaan. Rakastavaa paria juhlistetaan monilla rituaaleilla, kuten vapauttamalla kilpikonnia. Sen avulla lisätään avioliiton ja yhteisen elämänne arvoa.

>> Lue lisää aidoista Thai-häistä!

Lähde: Amazing Thailand
Kuva: Istockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Thaimaan Songkran

Varo näitä asioita, jos matkustat Thaimaahan huhtikuussa – 10 faktaa Songkranista

Thaimaan kalenteri

Miksi Thaimaassa eletään aivan eri vuotta kuin Suomessa? Vilkaisu kalenteriin lyö ällikällä

Thaimaa

Seitsemän asiaa, jotka yllättävät ensikertalaisen Thaimaan Phuketissa

Thaimaan sääilmiöt

Thaimaan sääilmiöt selitettyinä – nämä voivat osua lomallesi

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja