Hyppää sisältöön

Ihastu Thaimaan tuttuihin lomakohteisiin uudelleen – osallistu 350 euron matkalahjakortin arvontaan

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 09.01.2021
Thaimaan lomakohteissa pääsee nauttimaan omasta rauhasta, edullisemmista hinnoista ja turvallisesta lomailusta, kun matkailu on taas mahdollista.

ILMOITUS

Anna Thaimaan hurmata sinut jälleen

Suunnitteletko jo koronapandemian jälkeisiä lomamatkoja? Jos haaveilet kauniista rannoista, upeasta luonnosta, herkullisesta ruoasta ja aurinkoisesta säästä, monipuolinen Thaimaa on mainio valinta seuraavan seikkailun kohteeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Thaimaassa matkailu on suuri tulonlähde monille ihmisille ja maassa on viime helmikuun jälkeen ollut matkailijoita vain murto-osa normaalista, mutta matkailun hiljentymisellä ollut myös positiivisia vaikutuksia.

Pandemia-aika on tarjonnut Thaimaan luonnolle hengähdystauon, jonka aikana maan rannat, kansallispuistot, sademetsät ja koralliriutat ovat elpyneet ja palautuneet ennalleen. Tauko on mahdollistanut myös rantojen tehokkaamman puhdistamisen roskista, ja esimerkiksi suositussa Phuketin lomakohteessa voi nähdä huomattavan eron siisteydessä.

Jo ennen koronapandemiaa Thaimaassa alettiin kiinnittää aiempaa enemmän huomiota kestävään matkailuun. Kestävä matkailu on osa uutta normaalia, ja matkailu Thaimaassa tulee jatkossa keskittymään aiempaa enemmän ulkoaktiviteetteihin, luontoelämyksiin ja hyvinvointiin. Myös kestävät matkakohteet, joissa on vähemmän matkailijoita, tulevat varmasti kasvattamaan suosiotaan.

ShutterstockThaimaan lomakohteet
Koronapandemia on mahdollistanut Thaimaassa luontokohteiden elpymisen ja rantojen tehokkaamman siivoamisen.

Matkailijan kannalta muita koronapandemian positiivisia vaikutuksia ovat hintojen lasku ja tavallista rauhallisemmat matkakohteet. Seuraavalla Thaimaan-lomalla onkin erinomainen mahdollisuus hemmotella itseään paremmalla majoituksella tai ainutlaatuisilla elämyksillä, joihin ei ehkä normaalisti riittäisi matkabudjettia. Pandemian jälkeen Thaimaan kohteissa pääsee nauttimaan aidosta elämänmenosta ja omasta rauhasta ennen kuin muut matkailijat löytävät takaisin suosikkikohteisiin.

Phuket ja Khao Lak ovat tuttuja monille suomalaisille, ja matkailun avautuessa on erinomainen aika palata vanhoihin suosikkikohteisiin ja muistaa, miksi matkailijat ihastuivat näihin kohteisiin alun perin. Koskematonta luontoa ja rauhaa etsiville matkailijoille mainio vaihtoehto ovat myös Koh Yao Yain ja Koh Yao Noin saaret, jotka sijaitsevat kätevän matkan päässä Phuketista. Thaimaassa voikin kokea helposti monia upeita kohteita yhden loman aikana.

Thaimaassa uudet toimintatavat ja hygieniaohjeistukset, kuten kasvomaskit, käsidesi ja ruumiinlämmönmittaukset, on otettu käyttöön laajamittaisesti. Ajankohtaisen tiedon Thaimaan avautumisesta matkailijoille sekä lisätietoa muista käytännöistä löydät Thaimaan valtion matkailun sivuilta. Inspiraatiota Thaimaan-loman suunnitteluun löydät Facebookista Amazing Thainess -sivulta.

Voita 350 euron matkalahjakortti

Osallistu arvontaan ja voita 350 euron matkalahjakortti! Arvontaan osallistut vastaamalla yllä olevaan kyselyyn sekä tilaamalla Rantapallon uutiskirjeen.

Pääpalkintona on Aurinkomatkojen lahjakortti, jonka arvo on 350 euroa. Pääpalkinnon lisäksi osallistujien kesken arvotaan myös 100 euron arvoinen lahjakortti Bangkok9-ravintolaan sekä 20 kappaletta Thaimaan matkailun kangaskasseja (arvo noin 5 euroa).

Tilaamalla Rantapallon ilmaisen uutiskirjeen saat sähköpostiisi Rantapallon ja Rantapallon yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia, tietoa kilpailuista ja matkavinkkejä eri kohteisiin. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.

Osallistumisaika on 10.1–24.1.2021. Arvonta suoritetaan 25.1.2021.

Lue säännöt täältä.

Lähde: Thaimaan valtion matkailu
Kuvat: Shutterstock ja Thaimaan valtion matkailu

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Thaimaan Songkran

Varo näitä asioita, jos matkustat Thaimaahan huhtikuussa – 10 faktaa Songkranista

Thaimaan kalenteri

Miksi Thaimaassa eletään aivan eri vuotta kuin Suomessa? Vilkaisu kalenteriin lyö ällikällä

Thaimaa

Seitsemän asiaa, jotka yllättävät ensikertalaisen Thaimaan Phuketissa

Thaimaan sääilmiöt

Thaimaan sääilmiöt selitettyinä – nämä voivat osua lomallesi

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja