Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Uskaltaisitko kokeilla tätä Thaimaassa? Erikoinen tulihieronta voi olla liikaa herkimmille

Istockphoto artikkelin kuva
Rantalomat
Polttava tulihieronta on vaihtoehto perinteiselle thaihieronnalle.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 09.02.2017
facebook   whatsapp

Kokeile jotain uutta Thaimaassa

Rentouttava hieronta kuuluu useimpien matkailijoiden suunnitelmiin Thaimaan-lomalla, mutta perinteisen thai-hieronnan lisäksi matkalla voi kokeilla myös uusia tapoja rentoutua. Yksi erikoisimpia thaimaalaisia hierontamuotoja on tulihieronta, joka tehdään jaloilla.

Tulihierontaan liittyy nimen mukaisesti tuli. Ennen hieronnan alkamista hieroja piirtää oranssilla savella nilkkaansa renkaan, jonka on määrä estää tulen nouseminen ylemmäs jalkaan. Kun hieroja on valmis aloittamaan, kaataa hän astiaan runsaasti öljyä ja lisää joukkoon yrttejä. Samalla hän sytyttää tulen hiilipönttöön, mikä takaa kuumat oltavat niin hierojalle kuin asiakkaallekin.

Hieronta alkaa, kun hieroja upottaa jalkansa öljyyn ja sen jälkeen siirtää öljytyn jalkansa liekkeihin. Öljy nostaa palaessaan valtavat liekit, jotka sammuvat nopeasti. Sen jälkeen hieroja siirtää jalkansa asiakkaan keholle, ja hieroo häntä jalallaan. Sama toistuu useita kertoja uudelleen.

Erikoinen hieronta voi olla liikaa herkimmille, mutta vaikka tulihieronta ei sopisikaan itselle, on sen seuraaminen kiinnostava ohjelmanumero Thaimaan-matkalla.

Katso video thaimaalaisesta tulihieronnasta!

Lähde: Thai Group Tour
Video: Youtube / Norman Duffy
Kuva: Istockphoto

Löydä halpa loma Thaimaahan Rantapallon Äkkilähtöhaun avulla! >>

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.