Hyppää sisältöön

Löydä oma paratiisirantasi Thaimaassa – Koh Lipen parhaat rannat

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 01.01.2017
Matkailijoiden haavekuvat valkoisesta hiekasta ja turkoosista vedestä toteutuvat Thaimaan Koh Lipellä, joka on suosittu matkailusaari. Löydä oma suosikkirantasi!

1. Pattaya Beach

Pattaya Beachin vitivalkoinen hiekkaranta on useimmille matkailijoille ensimmäinen näkymä Koh Lipellä, sillä saaren matkailijaliikenne kulkee juuri suositun matkailukaupungin mukaan nimetyn rannan kautta. Valkoinen, erittäin hienojakoinen hiekka on omiaan toivottamaan saapujat tervetulleeksi lomasaarelle.

Pattaya Beachin palvelut ovat saaren parhaat, sillä sen varrella on lukuisia hotelleja, ravintoloita ja baareja. Myös Koh Lipen pääkatu Walking Street alkaa juuri Pattaya Beachilta, joten se on hyvin keskeisessä asemassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rannalla riittää vipinää aamuvarhaisesta iltamyöhään, ja ulapalta saapuvien perinteisten pitkähäntäveneiden loppumaton virta pitää rannan kiireisenä. Ranta sopii myös auringonottoon ja rantaleikkeihin, vaikka ei olekaan Koh Lipen rauhallisin ranta.

2. Sunset Beach

Kaksi pienen saaren rantaa on nimetty sen mukaan, kannattaako siellä katsella auringonnousua vai -laskua. Thaimaassa sijaitsevan Koh Lipen saaren parhaaksi rannaksi kehuttu Sunset Beach on nimensä mukaisesti oivallinen juuri auringonlaskun väriloistosta nauttimiseen, ja aamuisin palmun varjossa oleva ranta tarjoaa mukavaa viilennystä.

Inka KhanjiKoh Lipe, Thaimaa
Koh Lipen Sunset Beach on nimensä mukaisesti oivallinen paikka katsella auringonlaskua.

Sunset Beach -rannan hiekka muodostuu pienistä kivistä, joten se ei ole kaikkein pehmein alusta paljaiden jalkojen alla, mutta takaa kirkkaat rantavedet. Sunset Beachilla voikin tiirailla pinnan alapuolista elämää myös ilman uimalaseja, sillä vesi on hyvin kirkasta.

Rannan yhteydessä toimii pari hotellia ja leirintäalue, jonka lisäksi rannalla on ravintoloita ja baareja, joista voi vuokrata esimerkiksi snorkkelin tai kajakin.

3. Sunrise Beach

Pitkähäntäveneiden täyttämä pehmeähiekkainen Sunrise Beach sijaitsee saaren vastapuolella Sunset Beachiin nähden, ja kuten nimestä voi arvata, on aurinkoisimmillaan aikaisin aamulla. Rannalta avautuu näyttävä maisema vastapäisille horisonttiin nouseville pikkusaarille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Inka KhanjiKoh Lipe, Thaimaa
Sunrise Beachin hiekka on pehmeää ja vaaleaa.

Sunrise Beachin varrella on runsaasti ravintoloita, sukelluskouluja ja muita palveluita, jotka pitävät nälkäiset rantalöhöilijät kylläisinä.

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Thaimaahan >>

Teksti ja kuvat: Inka Khanji

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maeklongin rautatiemarkkinat Thaimaassa

Huh! Tämä käsittämätön nähtävyys Thaimaassa on kuin tehty riskejä varten

Kiittäminen Thaimaassa

Varo helppoa mokaa Thaimaassa – näin kiität oikein lomallasi

Phuketissa liikkuminen - bussit, taksit ja tuktukit

Varaudu taksimafiaan Phuketissa – näin liikut lomasaarella helpoiten ja halvimmin

Bangkokin parhaat hotellit

Bangkokin hotellivinkit – 20 vaihtoehtoa kaikenlaisille budjeteille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja