Hyppää sisältöön

Thaimaan hulppealle suomalaishotellille sataa menestystä – voittanut lähes kaikki Aasian hotellipalkinnot

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 29.11.2016
Thaimaan Khanomissa sijaitseva suomalaisomisteinen Aava Resort & Spa on kerännyt useita kansainvälisiä hotellipalkintoja.

Palkintoja hotellille ja ravintolalle

Suomalaisten Atte Savisalon ja Kati Häkkisen omistama, Thaimaassa sijaitseva Aava Resort & Spa -luksushotelli on herättänyt runsaasti huomiota hotellialalla. Luksushotelli onkin voittanut lähes kaikki merkittävät hotellialan palkinnot Aasiassa.

Viimeisimpänä sille myönnettiin arvostettu Hospitality Asia Platinum Award Regional Awards 2016–2018, joka listaa Aasian parhaat hotellit ja ravintolat kolmen vuoden välein. Aava oli voitokas kahdessa kategoriassa: putiikkihotellien sekä vuoden lomakeskusten sarjassa. Palkinnot jaettiin Malesian Kuala Lumpurissa perjantaina 11. marraskuuta 2016.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutamaa viikkoa aiemmin Aava Resort & Spa voitti World Luxury Hotel Awards -gaalassa Best Coastal Resort 2016 Thailand -kategorian. Palkintoa pidetään hotellialan Oscar-palkintona, joten voitto on suomalaisyrittäjille hyvin merkittävä. Lisäksi hotellin Aalto-ravintola on saanut tunnustusta osakseen voittaessaan World Luxury Restaurant Award -palkinnon vuonna 2016.

– Hotelli on ollut avoinna kuusi vuotta, ja Aava Resort & Spa on voittanut melkein kaiken mitä Aasiassa on voitettavana. Enää ei puutu kuin yhden sarjan voitto ja se on Resort & Spa -ikoni. Sen aiomme voittaa ensi vuonna, sillä kaikkea ei voi voittaa samana vuonna, Kati Häkkinen sanoo.

Aava Resort & Spa sijaitsee Etelä-Thaimaan Khanomissa. Rannalla sijaitsevassa hotellissa on 28 bungalowia ja huvilaa, kaksi ravintolaa ja kylpylä.

>> Lue myös: Tältä näyttää suomalaisten omistama luksushotelli Thaimaassa – katso kuvat

Lähde: Aava Resort & Spa
Kuva: Jani Uljas

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi Strawberry-hotelli Turkuun

Uusi hotelli Turkuun – tuttu toimija laajentaa: “Matka Suomessa on vasta alkanut”

Kumpi sopii sinulle: Phuket vai Krabi?

Phuket vai Krabi – kumpi Thaimaan suosikkikohteista sopii sinulle?

All inclusiven plussat ja miinukset

All inclusive -hotellien plussat ja miinukset – 4 parasta ja 4 pahinta asiaa

Thaimaan yleisimmät riskit

Mitkä ovat Thaimaan yleisimmät vaarat? 6 asiaa, jotka jokaisen kannattaa huomioida

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja