Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Thaimaassa sijaitseva hylätty elokuvateatteri on hyytävä nähtävyys – autiona jo 35 vuotta

Istockphoto artikkelin kuva
Kulttuuri ja nähtävyydet
Vuosikymmenien ajan tyhjillään ollut thaimaalainen elokuvateatteri on säilynyt osittain yllättävän hyvässä kunnossa.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 10.01.2017
facebook   whatsapp

Elokuvateatteri on ollut hylättynä kymmeniä vuosia

Pohjois-Thaimaassa sijaitseva The Petch Siam -elokuvateatteri oli toiminnassa noin kymmenen vuoden mittaisen ajanjakson 1970-luvulla, mutta nykyisin hylätty elokuvateatteri on vain muisto menneisyyden suosiosta. Elokuvateatteri jätettiin sulkemisen jälkeen oman onnensa nojaan, ja se on seissyt hylättynä jo 35 vuoden ajan.

Vaikka puitteet ovat näinä päivinä kuin kauhuelokuvasta, paikan päällä ei kuitenkaan voi erehtyä rakennuksen historiasta. Elokuvateatterin penkit ovat yhä paikoillaan, ja paksun hämähäkinseittiverhon alta on yhä nähtävissä niin penkkien punainen sametti kuin tuolien selkänojiin painetut paikkanumerot.

Viimeiset vuosikymmenet autiona seissyt elokuvateatteri on rapistunut merkittävästi: osa katosta on murtunut ja palaset peittävät katon sijaan lattiaa. Tuolirivit ovat hämähäkinseittien ja roskien peitossa, ja tulvat ovat jättäneet jälkensä lattiaan.

Kaikesta huolimatta osa elokuvateatterin varustuksesta toimii yhä, sillä elokuvia valkokankaalle heijastanut projektori on edelleen toimintakunnossa. Ulkoa käsin rakennus näyttää kuin miltä tahansa hylätyltä hallilta.

>> Katso kuvat elokuvateatterin sisältä!

Lähde: Daily Mail
Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.