Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Thaimaasta löytyi sydämen muotoinen vesiputous – pysynyt salaisuutena tähän saakka

Flickr / mith17 artikkelin kuva
Aktiivilomat
Thaimaasta on löytynyt uusi komea vesiputous.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 07.09.2016
facebook   whatsapp

Tämän sinäkin haluat nähdä Thaimaassa

Luulitko jo nähneesi kaikki Thaimaan parhaat palat? Väärin – maasta löytyy jatkuvasti uusia salaisia helmiä.

Umphangin alueella on vasta hiljattain paljastettu komea vesiputous, joka laskeutuu alaspäin lähes sydämen muotoisesti. Sitä onkin leikkimielisesti kutsuttu “rakkauden vesiputoukseksi”.

Karen-heimon hiljattain paljastama vesiputous on saanut nimen Pae Tor Lor Su, kertoo uutissivusto Bangkok Post. Nimi lyhennetään Pitukoriksi.

Syvällä metsässä sijaitsevasta vesiputouksesta kaavaillaan mahdollista uutta ekomatkailukohdetta. Alueesta puhutaan salaisena Thaimaana, jonka vain harva on ehtinyt nähdä.

Vesiputous on jo nyt ehtinyt nousta kävijöiden suosioon. Yksi syy tähän on kuuluisammalle Thi Lo Su -vesiputoukselle johtavan tien sulkeminen sadekauden ajaksi – vierailijat ovat nyt siirtäneet huomionsa uuteen putoukseen.

Suomalaismatkailijan kannalta vesiputous ei sijaitse helpolla paikalla, sillä sinne on suosituimmista lomakohteista pitkä matka. Esimerkiksi Bangkokista saa matkustaa pohjoiseen lähes 700 kilometrin verran saavuttaakseen Umphangin. Mikäli Thaimaassa on aikaa pidempään seikkailuun, kannattaa kohde kuitenkin painaa mieleen.

Lähellä Thaimaan ja Myanmarin rajaa sijaitseva Umphangin alue on yksi Thaimaan vaikeimmin saavutettavista matkakohteista, joka tunnetaan näyttävistä vesiputouksistaan.

Katso kuvat vesiputouksesta täältä – innostutko sinäkin?

Lähde: Bangkok Post
Kuva: Flickr / mith17

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.