Kuva: Istockphoto
Menorca, Espanja

Tässä ensi kesän kuumimmat matkakohteet – uutuuksia ja perinteisiä suosikkeja

Valitsetko kesällä 2017 lomakohteeksi tutun ikisuosikin vai kokeiletko vaihteeksi jotain uutta?

Perinteiset suosikit ja uudet tulokkaat kiinnostavat

Suomalaiset lomailevat kesällä 2017 Kreikassa, Kroatiassa ja Espanjassa, paljastavat Tuin, Tjäreborgin, Apollomatkojen ja Aurinkomatkojen edustajat Iltalehdessä.

Ikisuosikki Kreikka on suomalaismatkailijoiden suosiossa myös tulevana kesänä. Monien matkailijoiden tuntemat Rodos ja Kreeta kiinnostavat erityisesti, samoin matkatoimistojen kesän 2017 uutuuskohde Korfu.

Kreikan ohella toinen suosikkikohde Espanja houkuttelee matkailijoita runsaasti, ja erityisen kiinnostavia kohteita ovat Baleaarien saaret Mallorca ja Menorca. Finnair aloittaa suorat lennot Menorcan lomasaarelle 21. toukokuuta 2017, mikä helpottaa suomalaisten omatoimista matkailua saarelle.

Suomalaismatkailijat osoittavat jatkuvasti enemmän ja enemmän kiinnostusta viime vuosien nousevaan suosikkiin Kroatiaan, eikä Adrianmeren rannalla sijaitsevan matkakohteen kiehtovuus heikkene. Matkatoimistojen mukaan matkat kaikkiin tarjolla oleviin Kroatian kohteisiin ovat olleet kysyttyjä, ja kiinnostus on laajentunut myös naapurimaihin. Esimerkiksi Montenegron-matkoja on myyty hyvin, minkä lisäksi Apollomatkojen uutuus Albania on otettu hyvin vastaan.

Perinteisten rantakohteiden lisäksi aktiivi- ja risteilylomia on jo ostettu tulevalle kesälle runsaasti. Suomalaiset risteilevät mielellään Välimerellä, ja suosituimmaksi lähtösatamaksi on noussut Barcelona.

>> Löydä ensi kesän lomamatkasi Rantapallon lomahaun avulla!

Teksti: Marianne Zitting
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 10.3.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia