Hyppää sisältöön

Tässä ensi kesän kuumimmat matkakohteet – uutuuksia ja perinteisiä suosikkeja

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 10.03.2017
Valitsetko kesällä 2017 lomakohteeksi tutun ikisuosikin vai kokeiletko vaihteeksi jotain uutta?

Perinteiset suosikit ja uudet tulokkaat kiinnostavat

Suomalaiset lomailevat kesällä 2017 Kreikassa, Kroatiassa ja Espanjassa, paljastavat Tuin, Tjäreborgin, Apollomatkojen ja Aurinkomatkojen edustajat Iltalehdessä.

Ikisuosikki Kreikka on suomalaismatkailijoiden suosiossa myös tulevana kesänä. Monien matkailijoiden tuntemat Rodos ja Kreeta kiinnostavat erityisesti, samoin matkatoimistojen kesän 2017 uutuuskohde Korfu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kreikan ohella toinen suosikkikohde Espanja houkuttelee matkailijoita runsaasti, ja erityisen kiinnostavia kohteita ovat Baleaarien saaret Mallorca ja Menorca. Finnair aloittaa suorat lennot Menorcan lomasaarelle 21. toukokuuta 2017, mikä helpottaa suomalaisten omatoimista matkailua saarelle.

Suomalaismatkailijat osoittavat jatkuvasti enemmän ja enemmän kiinnostusta viime vuosien nousevaan suosikkiin Kroatiaan, eikä Adrianmeren rannalla sijaitsevan matkakohteen kiehtovuus heikkene. Matkatoimistojen mukaan matkat kaikkiin tarjolla oleviin Kroatian kohteisiin ovat olleet kysyttyjä, ja kiinnostus on laajentunut myös naapurimaihin. Esimerkiksi Montenegron-matkoja on myyty hyvin, minkä lisäksi Apollomatkojen uutuus Albania on otettu hyvin vastaan.

Perinteisten rantakohteiden lisäksi aktiivi- ja risteilylomia on jo ostettu tulevalle kesälle runsaasti. Suomalaiset risteilevät mielellään Välimerellä, ja suosituimmaksi lähtösatamaksi on noussut Barcelona.

>> Löydä ensi kesän lomamatkasi Rantapallon lomahaun avulla!

Teksti: Marianne Zitting
Kuva: Istockphoto

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Rodoksen parhaat rannat

Näin löydät Rodoksen kauneimmat rannat – 7 vinkkiä

Baleaarien saaret

Mallorca, Ibiza vai Menorca – mikä saari sopii sinulle? Näin kohteet eroavat toisistaan

Kroatia

Kuinka valita lomakohde Kroatiassa? Esittelyssä 15 vaihtoehtoa

Barcelonan nähtävyydet

Barcelonan parhaat nähtävyydet – 20 paikkaa, joiden joukosta löydät tekemistä lomalle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja