Hyppää sisältöön

Tjäreborg

Mia Pennanen Päivitetty: 17.07.2023
Tjäreborg on yksi Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä.

Satoja kohteita ympäri maailmaa

Tjäreborg aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1966 ja on nykyään yksi Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä. Se on osa pohjoismaista Nordic Leisure Travel Groupia, johon kuuluu Tjäreborgin lisäksi matkanjärjestäjät Ving, Globetrotter ja Spies, tilauslentoyhtiö Sunclass Airlines sekä hotelliyhtiö Hotels & Resorts. Tjäreborgin Suomen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Tjäreborgin monipuoliseen valikoimaan lukeutuvat niin valmiit lentolomapaketit kuin yksilöllisesti koostettavat matkat. Tjäreborgin kautta voi varata myös pelkkiä lentoja tai hotelleja, ja matkanjärjestäjän avustuksella hoituvat myös ryhmämatkat. Matkanjärjestäjän kautta varataan myös yhä enenevissä määrin aktiivilomia sekä jalkapallo- ja formulamatkoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkatoimiston valikoimaan kuuluu yli 400 matkakohdetta yli 50 maassa. Lomavalikoimien kohteet ulottuvat Euroopasta Amerikkaan, Aasiaan ja Afrikkaan. Kohdevalikoimassa on niin rantalomakohteita, suurkaupunkeja kuin risteilylomia.

Tjäreborgilla on useita eri hotellikonsepteja, joista Sunwing Family Resorts on perhehotellikonsepti ja Sunprime Resort -hotellit on suunniteltu täyttämään aikuisen lomalaisen tarpeet. Ocean Beach Club -hotelleja löytyy Kreetalta, Kyprokselta ja Gran Canarialta, ja niistä löytyy tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Lomia Tjäreborgin omiin hotelleihin voi varata vain Tjäreborgin kautta.

Ympäristön puolesta

Tjäreborg kokee kestävän matkailun edistämisen velvollisuudekseen. Siksi yhtiö pyrkii niin kotimaassa kuin lomakohteissaan tukemaan myönteistä taloudellista ja sosiaalista kehitystä sekä vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia.

Tjäreborgin oman lentoyhtiön, Sunclass Airlinesin, toiminnassa päästöjä vähennetään erilaisilla lentämisen tehostustoimilla sekä polttoaineen kulutusta laskemalla. Tjäreborg on myös luvannut, että vuoteen 2025 mennessä kaikki yhtiön omat hotellit käyttävät uusiutuvaa sähköä. Yhtiö pyrkii myös vähentämään muovin kulutusta ja on ryhtynyt vähentämään myös ruokahävikkiä esimerkiksi hävikkiaterioita tarjoamalla.

Tjäreborg on vuonna 2022 kirjannut myös uudet eläinsuojelulliset periaatteet, joilla kiinnitetään huomiota villieläinten kohteluun. Tjäreborg haluaa irtisanoutua kaikenlaisesta vangittujen villieläinten hyväksikäytöstä eikä siis järjestä retkiä esimerkiksi delfinaarioihin tai norsuratsastukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteystiedot

Tjäreborgin internetsivusto löytyy osoitteesta www.tjareborg.fi.

Matkanjärjestäjän asiakaspalvelu palvelee numerossa 09 12371 maanantaista perjantaihin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15. Yhtiön internetsivuilla asiakkaita palvelee myös chat.

Katso kaikki Tjäreborgin äkkilähdöt!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sunclass Airlinesin lentokone Kööpenhaminan lentokentällä

Lomalennot eivät ole sitä mitä ennen – näin Tjäreborg ja Sunclass Airlines murtavat myyttejä pakettimatkoista 

Tjäreborg

Tjäreborg luopuu maskivaatimuksesta lennoilla – koskee vain yhtä lentoyhtiötä

Matkatoimistojen lentokompensaatiot

Matkatoimistot aloittavat lentokompensoinnin – Tjäreborg ja Tui tuovat lentokompensoidut matkat suomalaisten saataville

Muovin vähentäminen hotelleissa

Muovin käyttö huolettaa matkailijoita aiempaa enemmän – hotellit ja matkanjärjestäjät vähentävät muovin käyttöä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja