Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tjäreborg

Istockphoto artikkelin kuva
Matkatoimistot
Tjäreborg on yksi Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä. Matkatoimiston valikoimaan kuuluu lähes 400 matkakohdetta noin 60 eri maassa.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 13.12.2022
facebook   whatsapp

Joustavuutta matkan suunnitteluun

Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä, ja sen monipuoliseen valikoimaan lukeutuu niin reitti- tai lomalennoista koostuvia matkapaketteja kuin risteilymatkoja ja pelkkiä lentojakin. Tjäreborg aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1966.

Tjäreborg on osa pohjoismaista Nordic Leisure Travel Groupia, joka toimii Pohjoismaissa Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Tjäreborgilla on useita eri hotellikonsepteja, joista Sunwing on perhehotellikonsepti ja Sunprime Resort -hotellit ovat suunniteltu täyttämään aikuisen lomalaisen tarpeet. Lomavalikoimien kohteet ulottuvat Euroopasta Amerikkaan, Aasiaan ja Afrikkaan.

Tjäreborgin kautta voi varata myös pelkkiä lentoja tai hotelleja. Lasten kanssa matkaavat lomailevat Tjäreborgin siivellä Disneyland Resort Paris –huvipuistossa, johon yhtiöllä on Suomen myyntioikeudet.

Ympäristön puolesta

Kaikkien lentomatkojen ilmastokompensaatio sisältyy Tjäreborgin lomamatkojen hintaan. Syyskuusta 2019 lähtien ilmastokompensaatio kattaa kaikki Sunwing Family Resorts, O.B.C. by Sunwing ja Sunprime Hotels -konseptihotellit sekä kaikki lentokentän ja hotellin väliset bussikuljetukset.

Yhteystiedot

Tjäreborgin internetsivusto löytyy osoitteesta www.tjareborg.fi. Katso kaikki Tjäreborgin äkkilähdöt!

Myyntipalvelu palvelee numerossa 09 12371.

Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (9) Jätä kommentti

 1. En suosittele. Reissu mallorcalle olisi ollut toukokuussa. Huhtikuussa olimme yhteydessä. Toukokuun alussa puhelimessa luvattiin nopeasta maksusta, sillä asiakaspalvelija sanoi tietävänsä että maaliskuussa maksetut matkat ovat maksussa \”tällä tai ensi viikolla\”.
  Toukokuun lopulla soitin taas uudestaan, silloin henkilö sanoi että laittaa viestiä talousosastolle että on luvattu että suoritus tehdään.
  Kesäkuussa soiteltu taas pariin otteeseen eikä korvausta matkasta kuulu.
  Tjäreborg nauhoittaa puhelut mutta niistä ei asiakkaalle ole näköjään apua, vaikka lupaukset siellä olisikin nauhalla.
  En suosittele. Valehteleva asiakaspalvelu, ei välitä asiakkaista kunhan vaan rahaa tulee ovista. Nämä tjäreborg matkat loppui nyt.

  Olisikohan joukkokanne tai konkurssihakemuksen paikka. Kertokaa miten teillä muilla palautukset mennyt.

  ALA-ARVOINEN MATKATOIMISTO ASIAKASPALVELUSSA, EIKÄ PIDÄ LUPAUKSIA.


 2. Tjäreborg tuttu ja turvallinen, vaikka matkustammekin mieheni kanssa pääsääntöisesti kahdestaan. Oppaat ja henkilökunta aina ystävällinen ja osaava. Kohteet matkoilla olleet onnistuneita ja rentouttavia. Toukokuussa lähdemme taas lomailemaan viikoksi Kyprokselle Sun Wing Sandy Bay,hin, joka on ihastuttava ja myöskin lapsiystävällinen hotelli. Nimim, Aija.K.


 3. Vaikuttaako Kreikan levoton tilanne miten paljon Rodoksen saarelle ?? loma alkaa 23.5.Onko hyvä matkustaa ??


 4. Tjäreborg hoiti tuhkapilven takia aiheutuneet lisäpäivät (4) kanarialla lomailleille majoituksineen, ruokailuineen ja kuljetuksineen hienosti.
  Kiitos tästä myös Mallorcan mukaville oppaille.
  Hieno juttu, Kiitos


 5. moi . onko lomavahti loppunut? eläkeläisenä haluaisin edulliselle matkalle kun olen aina valmiina lähtöön. nyt kaveri teneriffalla ja sinne tekis mieli . lentokin kelpais.


 6. Viikko 7 taitaa olla vuoden kiireisimpiä viikkoja matkailussa, eikös silloin ole jo jollain hiihtolomat? Muutenhan niitä äkkilähtöjä ja matkoja on keväällä hyvin, mutta hiihtolomat on aina kiireisiä. En itse ainakaan noin isolle porukalle jäisi äkkilähtöä odottamaan. Voi olla muuten että mummo jää pois laivasta.


 7. Hei!
  Suunnittelemme rantalomaa kanarian saarille helmikuun puolenvälin maissa. Minä viikonpäivinä sinne pääsee viikoksi tai 5pväksi. Seurue koostuu kolmesta aikuisesta ja yhdestä vauvasta (8kk). Onko yleensä ollut vkolla 7 äkkilähtöjä ?

  Yst.terv.Maarit


 8. Oli huomioitu myös mahdollisuus varata vaikka pelkkä hotellihuone yhtiön kautta. Hyvä


 9. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.